Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. A. Marlboro Blue Dep. Oeste
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 22.2
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Fagúndez passt de bal zonder na te denken. Arremón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arremón geeft de bal voor. Klungelig pakt Yacques de bal. Yacques draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Portillo geeft een lange en hoge pass. Faretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Faretta met een sublieme pass. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Rosa bokst de bal weg.

29e minuut.
Lucas geeft een hoge lob. Lerena rent richting de bal. Lerena draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen. Ochiuzzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. A. Marlboro Blue - Dep. Oeste 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. A. Marlboro Blue 56%, Dep. Oeste 44%.
C. A. Marlboro Blue - Dep. Oeste 1:0

73e minuut.
Galán rent richting de bal. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas passt de bal met de wreef. Lerena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C. A. Marlboro Blue - Dep. Oeste 2:0

88e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fagúndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagúndez met een sublieme pass. Giorello rent richting de bal. Giorello draait met de bal, schiet en ... De Castro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. A. Marlboro Blue 49%, Dep. Oeste 51%.
C. A. Marlboro Blue - Dep. Oeste 2:0