Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sin valija MARMARAJA FC
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
matig Verdedigen slecht


14e minuut.
Vázquez is nu in balbezit. Vázquez passt de bal met de wreef. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso schiet op doel. Rimba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin valija - MARMARAJA FC 1:0

15e minuut.
Jurado is nu in balbezit. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Rimba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mariaca rent richting de bal. Mariaca passt de bal zonder na te denken. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Rimba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin valija - MARMARAJA FC 2:0

33e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Marín onderschept slim de pass. Marín passt de bal met de wreef. Jurado is nu in balbezit. Jurado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Fornaroli onderschept slim de pass. Fornaroli geeft een lange en hoge pass. Reinoso rent richting de bal. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin valija 36%, MARMARAJA FC 64%.
Sin valija - MARMARAJA FC 2:0

66e minuut.
Vázquez is nu in balbezit. Vázquez met een sublieme pass. Klungelig pakt Alderete de bal. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso passt de bal zonder na te denken. Robles is nu in balbezit. Jurado onderschept slim de pass. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vázquez rent richting de bal. Vázquez speelt de bal door. Reinoso rent richting de bal. Jurado is nu in balbezit. Jurado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin valija - MARMARAJA FC 3:0

74e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas speelt de bal door. Klungelig pakt Abasto de bal. Quintero rent richting de bal. Quintero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Salinas rent richting de bal. Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vázquez speelt de bal door. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin valija - MARMARAJA FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin valija 28%, MARMARAJA FC 72%.
Sin valija - MARMARAJA FC 4:0