Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-Monasterio CF il nuovo cerro
Matias 1 Tactiek 2018
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 35.8
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. de Cleene rent richting de bal. de Cleene passt de bal met de wreef. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Amoretti is nu in balbezit. Amoretti geeft een hoge lob. García kopt de bal weg. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
García kopt de bal weg. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco geeft een hoge lob. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. Decker bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rizzardi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guerrero is nu in balbezit. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco passt de bal met de wreef. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke schiet op doel. Decker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
García passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sanfrancesco de bal. Sanfrancesco speelt de bal door. Klungelig pakt Sioncke de bal. Sioncke schiet op doel. Paal!

17e minuut.
García maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sioncke kan de bal niet met de borst controleren. Sioncke passt de bal in één keer door. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Göröcs geeft een lange en hoge pass. Sioncke kopt de bal weg. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Amoretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke onderschept slim de pass. Sioncke speelt de bal door. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Monasterio CF 71%, il nuovo cerro 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
-Monasterio CF - il nuovo cerro 0:0

53e minuut.
Buitenspel voor Oddine. Goede buitenspelval van de verdediging. Göröcs neemt vlug de vrije trap. Sioncke controleert de bal met de borst. Sioncke schiet op doel. Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - il nuovo cerro 0:1

58e minuut.
Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco geeft de bal voor. Qinta probeert de bal aan de voet te houden. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Oddine geeft een hoge lob. Claro met een sublieme pass. Daar is de Cleene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winter rent richting de bal. Winter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Oddine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lino rent richting de bal. Sanfrancesco onderschept slim de pass. Sanfrancesco geeft de bal voor. Sioncke is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Sioncke rent richting de bal. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - il nuovo cerro 0:2

79e minuut.
Oddine geeft een lange en hoge pass. Claro speelt de bal door. de Cleene rent richting de bal. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter schiet op doel. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurado kan de bal niet met de borst controleren. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco passt de bal zonder na te denken. Qinta rent richting de bal. Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sioncke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Campiglia met de inworp. Dutra is nu in balbezit. Dutra speelt de bal door. Sioncke rent richting de bal. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
García speelt de bal door. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco passt de bal met de wreef. Sioncke rent richting de bal. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Monasterio CF 72%, il nuovo cerro 28%.
-Monasterio CF - il nuovo cerro 0:2