Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il nuovo cerro -Monasterio CF
2018 Tactiek Matias 1
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 21.4
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Göröcs geeft de bal voor. Inworp. Campiglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oddine is nu in balbezit. Oddine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Farisei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oddine met een snelle inworp. Ranzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Amoretti is nu in balbezit. Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sioncke heeft problemen om de bal te vangen. Sioncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - -Monasterio CF 1:0

13e minuut.
Sanfrancesco passt de bal in één keer door. Qinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke onderschept slim de pass. Sioncke schiet op doel. Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - -Monasterio CF 2:0

21e minuut.
Amoretti speelt de bal door. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra passt de bal zonder na te denken. Oddine is nu in balbezit. Oddine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - -Monasterio CF 2:1

25e minuut.
Oddine passt de bal in één keer door. Sanfrancesco rent richting de bal. Qinta is nu in balbezit. Sanfrancesco verovert de bal door een tackle van achteren. Sanfrancesco schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Rizzardi passt de bal in één keer door. de Cleene rent richting de bal. de Cleene geeft een hoge lob. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sioncke rent richting de bal. Sioncke geeft een lange en hoge pass. Decker bokst de bal weg.

35e minuut.
Sioncke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

36e minuut.
Di Caprio passt de bal zonder na te denken. Cienciała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lino rent richting de bal. Sanfrancesco onderschept slim de pass. Sanfrancesco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il nuovo cerro 38%, -Monasterio CF 62%.
il nuovo cerro - -Monasterio CF 2:1

49e minuut.
Farisei geeft een hoge lob. Jurado rent richting de bal. Jurado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Di Caprio de bal. Di Caprio passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
il nuovo cerro - -Monasterio CF 2:2

54e minuut.
Daar is Dutra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanfrancesco is nu in balbezit. de Cleene is nu in balbezit. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Göröcs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

59e minuut.
Cienciała is nu in balbezit. Cienciała met een sublieme pass. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ... Decker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - -Monasterio CF 3:2

67e minuut.
Campiglia probeert naar een medespeler te passen. Rizzardi is nu in balbezit. Rizzardi passt de bal zonder na te denken. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rizzardi is nu in balbezit. Rizzardi passt de bal zonder na te denken. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ... Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - -Monasterio CF 4:2

79e minuut.
Farisei geeft een lange en hoge pass. Sanfrancesco kopt de bal weg. de Cleene rent richting de bal. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. Paal!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Decker met een harde bal richting middenveld. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
García passt de bal zonder na te denken. Cienciała rent richting de bal. Cienciała passt de bal met de wreef. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rizzardi rent richting de bal. Rizzardi geeft een hoge lob. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Guerrero de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il nuovo cerro 33%, -Monasterio CF 67%.
il nuovo cerro - -Monasterio CF 4:2