Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. C. Pulpo urguay
Ala Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 15.8
zeer goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Karsono passt de bal met de wreef. Erőss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Bartolomeo probeert naar een medespeler te passen. Pürg heeft problemen om de bal te vangen. Pürg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Erőss is nu in balbezit. Cornelius rent richting de bal. Erőss met een sublieme pass. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg haalt uit met een fantastische trap. Nicola bokst de bal weg. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

6e minuut.
Di Bartolomeo geeft een hoge lob. Pürg kopt de bal weg. Daar is Teodovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Di Bartolomeo de bal. Di Bartolomeo geeft een lange en hoge pass. Teodovich heeft problemen om de bal te vangen. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius schiet op doel. Nicola bokst de bal weg.

14e minuut.
Salaberry is nu in balbezit. Salaberry speelt de bal door. Erőss geeft een hoge lob. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Erőss rent richting de bal. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius speelt de bal door. Pürg rent richting de bal. Pürg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius speelt de bal door. Padín is nu in balbezit. Pürg onderschept slim de pass. Pürg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cornelius geeft een hoge lob. Rajnák probeert naar een medespeler te passen. Pürg rent richting de bal. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - urguay 1:0

33e minuut.
Di Bartolomeo geeft de bal voor. Nicola probeert naar een medespeler te passen. Munro bereikt de bal nog maar net als eerste. Munro geeft een lange en hoge pass. Cornelius is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Karsono heeft problemen om de bal te vangen. Crespo rent richting de bal. Crespo geeft een lange en hoge pass. Pürg is nu in balbezit. Pürg schiet op doel. Nicola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Di Bartolomeo met een sublieme pass. Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canelas is nu in balbezit. Cornelius onderschept slim de pass. Cornelius passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - urguay 2:0

41e minuut.
Cornelius passt de bal met de wreef. Karsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsono passt de bal zonder na te denken. Pürg is nu in balbezit. Pürg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. C. Pulpo 21%, urguay 79%.
A. C. Pulpo - urguay 2:0

46e minuut.
Erőss met een sublieme pass. Crespo rent richting de bal. Cornelius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cornelius krijgt een gele kaart. Crespo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Crespo kan niet meer verder spelen. Bove komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Canelas rent richting de bal. Karsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsono passt de bal zonder na te denken. Pürg rent richting de bal. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - urguay 3:0

51e minuut.
Pürg onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sotelo. Pürg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rajnák met een snel genomen vrije trap. Cornelius maakt een snoekduik en kopt de bal. Nicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Klungelig pakt Rajnák de bal. Rajnák speelt de bal door. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Erőss is nu in balbezit. Erőss geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - urguay 4:0

58e minuut.
Garrido kopt de bal weg. Rajnák rent richting de bal. Rajnák passt de bal zonder na te denken. Pürg is nu in balbezit. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Erőss rent richting de bal. Erőss passt de bal met de wreef. Pürg heeft problemen om de bal te vangen. Pürg draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Di Bartolomeo kopt de bal weg. Pürg is nu in balbezit. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg is nu in balbezit. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Karsono met een snelle inworp. Rajnák heeft problemen om de bal te vangen. Rajnák passt de bal met de wreef. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - urguay 5:0

72e minuut.
Ayaviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaviri passt de bal zonder na te denken. Teodovich met een sublieme pass. Pürg is nu in balbezit. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Nicola met een harde bal richting middenveld. Erőss kopt de bal weg. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - urguay 6:0

75e minuut.
Erőss met een sublieme pass. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius passt de bal zonder na te denken. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Erőss controleert de bal met de borst. Erőss speelt de bal door. Cornelius rent richting de bal. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - urguay 7:0

77e minuut.
Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotelo probeert naar een medespeler te passen. Teodovich is nu in balbezit. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius schiet op doel. Nicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrzejewicz met de inworp. Karsono geeft de bal voor. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Padín speelt de bal door. Di Bartolomeo rent richting de bal. Di Bartolomeo passt de bal zonder na te denken. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. C. Pulpo 15%, urguay 85%.
A. C. Pulpo - urguay 7:0