Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. il nuovo cerro
Emiliano Albin Tactiek 2018
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 34.1
solide Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Culebras is nu in balbezit. Culebras probeert naar een medespeler te passen. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi verovert de bal door een tackle van achteren. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Culebras passt de bal zonder na te denken. Perera is nu in balbezit. Perera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galvalisi de bal. Galvalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 1:0

7e minuut.
Sanfrancesco heeft problemen om de bal te vangen. Perera verovert de bal door een tackle van achteren. Perera passt de bal zonder na te denken. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 2:0

10e minuut.
Daar is Szamszon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamszon passt de bal in één keer door. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales rent richting de bal. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 3:0

10e minuut.
Sioncke met een sublieme pass. Sanfrancesco met een sublieme pass. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Göröcs trapt de bal weg van het doel. Perera bereikt de bal nog maar net als eerste. Perera passt de bal met de wreef. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 4:0

17e minuut.
Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała geeft een lange en hoge pass. Culebras kopt de bal weg. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pyrkosz verovert de bal door een tackle van achteren. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi met een sublieme pass. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 5:0

22e minuut.
García passt de bal met de wreef. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco onderschept slim de pass. Barlocco geeft een hoge lob. Gonzales maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 6:0

24e minuut.
Barlocco speelt de bal door. Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas speelt de bal door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perera rent richting de bal. Perera passt de bal in één keer door. Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 7:0

33e minuut.
de Cleene bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała is nu in balbezit. Galvalisi verovert de bal door een tackle van achteren. Galvalisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Jurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco passt de bal met de wreef. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 8:0

38e minuut.
Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon geeft een lange en hoge pass. de Cleene verovert de bal door een tackle van achteren. Galvalisi kan de bal niet met de borst controleren. Galvalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 9:0

44e minuut.
Jurado trapt de bal weg. Perera kopt de bal weg. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel. Na een snelle pass probeert Farisei de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 23%, il nuovo cerro 77%.
Decano F.C. - il nuovo cerro 10:0

47e minuut.
Szamszon kopt de bal weg. Perera heeft problemen om de bal te vangen. Perera passt de bal in één keer door. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 11:0

54e minuut.
Szamszon passt de bal met de wreef. García probeert naar een medespeler te passen. Sanfrancesco rent richting de bal. Culebras rent richting de bal. Culebras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajorski kopt de bal weg. Culebras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzardi begaat een overtreding. Rizzardi krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Szamszon kopt de bal weg. de Cleene heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales speelt de bal door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 12:0

61e minuut.
Krawężnik onderschept slim de pass. Krawężnik passt de bal zonder na te denken. Culebras is nu in balbezit. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Galvalisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Cleene bereikt de bal nog maar net als eerste. Perera onderschept slim de pass. Perera geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 13:0

63e minuut.
Sioncke speelt de bal door. Sanfrancesco is nu in balbezit. Gonzales onderschept slim de pass. Gonzales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 14:0

65e minuut.
Göröcs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szamszon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culebras rent richting de bal. Culebras geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sanfrancesco is nu in balbezit. Pyrkosz verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrkosz met een sublieme pass. Gonzales rent richting de bal. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 15:0

70e minuut.
Pyrkosz passt de bal in één keer door. Culebras bereikt de bal nog maar net als eerste. Culebras probeert naar een medespeler te passen. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 16:0

72e minuut.
Inworp. Culebras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Göröcs de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Claro speelt de bal door. Krawężnik heeft problemen om de bal te vangen. Krawężnik probeert naar een medespeler te passen. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Perera speelt de bal door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gonzales de bal. Gonzales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 17:0

77e minuut.
Culebras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jurado de bal. Claro met een sublieme pass. Culebras is nu in balbezit. Culebras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Farisei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales onderschept slim de pass. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 18:0

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rizzardi stond buitenspel. Krawężnik neemt vlug de vrije trap. Daar is Szamszon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 19:0

84e minuut.
Farisei geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szamszon met een snelle inworp. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Claro met een harde bal richting middenveld. Perera kopt de bal weg. Farisei rent richting de bal. Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 20:0

87e minuut.
Daar is Galvalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perera rent richting de bal. Perera speelt de bal door. Culebras rent richting de bal. Culebras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - il nuovo cerro 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 19%, il nuovo cerro 81%.
Decano F.C. - il nuovo cerro 21:0