Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-Monasterio CF Club Atlético Welcome
Matias 1 Tactiek Pep Guardiola
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 37.2
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Amoretti passt de bal in één keer door. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero onderschept slim de pass. bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil schiet op doel. Decker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - Club Atlético Welcome 0:1

7e minuut.
Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caprio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Caprio passt de bal in één keer door. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Guerrero trapt de bal weg. Di Caprio kopt de bal weg. bin Japperil kan de bal niet met de borst controleren. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Qinta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paillard met de inworp. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karagiannis heeft problemen om de bal te vangen. Karagiannis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Qinta de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paillard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ardan krijgt zijn hoofd ertegen. Decker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - Club Atlético Welcome 0:2

24e minuut.
Winter met een sublieme pass. Ranzini heeft problemen om de bal te vangen. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan draait met de bal, schiet en ... Qinta probeert de bal aan de voet te houden. Decker bokst de bal weg.

32e minuut.
Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Qinta de bal onder controle te krijgen. Paillard is nu in balbezit. Paillard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paillard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
bin Japperil speelt de bal door. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ardan rent richting de bal. Ardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guerrero trapt de bal weg van het doel. bin Japperil controleert de bal met de borst. bin Japperil geeft een lange en hoge pass. Ardan is nu in balbezit. Ardan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - Club Atlético Welcome 0:3

39e minuut.
Ardan passt de bal met de wreef. Lino heeft problemen om de bal te vangen. Ardan is nu in balbezit. Klungelig pakt Ardan de bal. Ardan schiet op doel. Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Monasterio CF 72%, Club Atlético Welcome 28%.
-Monasterio CF - Club Atlético Welcome 0:3

55e minuut.
Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caprio onderschept slim de pass. Di Caprio passt de bal zonder na te denken. Ardan heeft problemen om de bal te vangen. Ardan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Relmutray passt de bal met de wreef. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz passt de bal in één keer door. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Decker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tatarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Di Caprio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caprio geeft de bal voor. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tatarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dutra de bal onder controle te krijgen. Tatarkiewicz geeft een hoge lob. Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel. Decker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - Club Atlético Welcome 0:4

76e minuut.
Campiglia geeft een hoge lob. Inworp. Paillard met de inworp. bin Japperil heeft problemen om de bal te vangen. bin Japperil geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Tatarkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarkiewicz geeft de bal voor. Karagiannis rent richting de bal. Klungelig pakt bin Japperil de bal. bin Japperil geeft de bal voor. Decker bokst de bal weg. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - Club Atlético Welcome 0:5

87e minuut.
Lino is nu in balbezit. Lino passt de bal met de wreef. Tatarkiewicz speelt de bal door. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil geeft een lange en hoge pass. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Monasterio CF 70%, Club Atlético Welcome 30%.
-Monasterio CF - Club Atlético Welcome 0:5