Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAI1928 Treinta y Tres 33 FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Caneiro rent richting de bal. Martiniena verovert de bal door een tackle van achteren. Martiniena probeert naar een medespeler te passen. Vázquez is nu in balbezit. Vázquez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Treinta y Tres 33 FC 0:1

10e minuut.
Facal geeft een lange en hoge pass. Caneiro is nu in balbezit. Caneiro speelt de bal door. Daar is Gringa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gringa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lerena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerena passt de bal met de wreef. Caneiro is nu in balbezit. Caneiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAI1928 - Treinta y Tres 33 FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAI1928 42%, Treinta y Tres 33 FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAI1928 - Treinta y Tres 33 FC 1:1

46e minuut.
Lemos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durán Canelas controleert de bal met de borst. Noriega maakt een afschuwelijke overtreding. Durán Canelas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Cabeza de Vaca is nu in balbezit. Cabeza de Vaca geeft een hoge lob. Vázquez kopt de bal weg. Antequera is nu in balbezit. Antequera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vázquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antequera rent richting de bal. Roncal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antequera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abreu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Noriega passt de bal met de wreef. Daar is Peletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gringa is nu in balbezit. Gringa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Treinta y Tres 33 FC 2:1

83e minuut.
Inworp. Durán Canelas met een snelle inworp. Noriega rent richting de bal. Antequera verovert de bal door een tackle van achteren. Antequera geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Trías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAI1928 - Treinta y Tres 33 FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAI1928 56%, Treinta y Tres 33 FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAI1928 - Treinta y Tres 33 FC 2:2