Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. C. Pulpo CAI1928
Ala Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 16
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Inworp. Munro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Bartolomeo is nu in balbezit. Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Di Bartolomeo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Munro met de inworp. Erőss speelt de bal door. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius haalt uit met een fantastische trap. Trías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 1:0

6e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Noriega probeert naar een medespeler te passen. Roncal rent richting de bal. Pürg onderschept slim de pass. Pürg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 2:0

15e minuut.
Gandini met een snelle inworp. Rajnák geeft een hoge lob. Cornelius kopt de bal weg. Pürg is nu in balbezit. Pürg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajnák passt de bal met de wreef. Wilkins is nu in balbezit. Pürg onderschept slim de pass. Pürg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Villagrán kopt de bal weg. Gandini heeft problemen om de bal te vangen. Noriega is nu in balbezit. Gandini is nu in balbezit. Gandini schiet op doel. Trías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gandini verovert de bal door een tackle van achteren. Gandini geeft een hoge lob. Inworp. Lerena met een snelle inworp. Delgado geeft een hoge lob. Paal! Gentile verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 2:1

28e minuut.
Pürg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandini rent richting de bal. Gandini geeft een lange en hoge pass. Pürg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 3:1

30e minuut.
Roncal rent richting de bal. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius passt de bal met de wreef. Pürg controleert de bal met de borst. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 4:1

32e minuut.
Erőss bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius passt de bal in één keer door. Pürg is nu in balbezit. Pürg draait met de bal, schiet en ... Trías bokst de bal weg. Trías probeert naar een medespeler te passen. Rajnák kopt de bal weg. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 5:1

42e minuut.
Erőss met een sublieme pass. Di Bartolomeo rent richting de bal. Di Bartolomeo geeft de bal voor. Klungelig pakt Pürg de bal. Pürg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. C. Pulpo 27%, CAI1928 73%.
A. C. Pulpo - CAI1928 6:1

51e minuut.
Erőss controleert de bal met de borst. Erőss passt de bal met de wreef. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munro met een snelle inworp. Erőss probeert naar een medespeler te passen. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Di Bartolomeo is nu in balbezit. Di Bartolomeo geeft de bal voor. Daar is Roncal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 7:1

57e minuut.
Di Bartolomeo met een sublieme pass. Cornelius rent richting de bal. Cornelius probeert naar een medespeler te passen. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg draait met de bal, schiet en ... Trías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pürg is nu in balbezit. Pürg draait met de bal, schiet en ... Trías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 8:1

61e minuut.
Roncal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Bartolomeo met een snelle inworp. Rajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajnák geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Trías speelt de bal door. Munro kopt de bal weg. Klungelig pakt Erőss de bal. Erőss geeft de bal voor. Daar is Roncal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Di Bartolomeo geeft de bal voor. Klungelig pakt Risotto de bal. Rajnák probeert naar een medespeler te passen. Erőss rent richting de bal. Erőss geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Noriega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrzejewicz probeert naar een medespeler te passen. Roncal rent richting de bal. Pürg verovert de bal door een tackle van achteren. Pürg schiet op doel. Trías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pürg is nu in balbezit. Cornelius rent richting de bal. Pürg is nu in balbezit. Pürg draait met de bal, schiet en ... Trías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 9:1

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villagrán trapt de bal weg van het doel. Erőss probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pürg de bal. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trías trapt de bal weg van het doel. Di Bartolomeo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pürg de bal. Pürg schiet op doel. Trías bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 10:1

85e minuut.
Pürg rent richting de bal. Roncal onderschept slim de pass. Roncal speelt de bal door. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - CAI1928 11:1

87e minuut.
Gandini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cornelius rent richting de bal. Cornelius geeft de bal voor. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Erőss bereikt de bal nog maar net als eerste. Erőss geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius passt de bal zonder na te denken. Pürg is nu in balbezit. Pürg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. C. Pulpo 16%, CAI1928 84%.
A. C. Pulpo - CAI1928 11:1