Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. -Monasterio CF
Emiliano Albin Tactiek Matias 1
65% Balbezit 35%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 19.8
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Szamszon speelt de bal door. Lange rent richting de bal. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - -Monasterio CF 1:0

7e minuut.
Galvalisi speelt de bal door. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco met een sublieme pass. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - -Monasterio CF 2:0

9e minuut.
Galvalisi passt de bal zonder na te denken. Szamszon rent richting de bal. Szamszon probeert naar een medespeler te passen. Lange is nu in balbezit. Lange haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupo geeft een lange en hoge pass. Lange rent richting de bal. Lange haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - -Monasterio CF 3:0

12e minuut.
Galvalisi met de inworp. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon speelt de bal door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Galvalisi geeft een lange en hoge pass. Decker met een sublieme pass. Szamszon kopt de bal weg. Lange rent richting de bal. Lange draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Willka neemt de hoekschop. Decker bokst de bal weg.

21e minuut.
Lupo onderschept slim de pass. Lupo met een sublieme pass. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka is nu in balbezit. Willka schiet op doel. Decker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Willka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi passt de bal in één keer door. Daar is Barlocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Willka rent richting de bal. Willka passt de bal zonder na te denken. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange draait met de bal, schiet en ... Decker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - -Monasterio CF 4:0

26e minuut.
Barlocco rent richting de bal. Decker met een sublieme pass. Szamszon kopt de bal weg. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange haalt uit met een fantastische trap. Decker bokst de bal weg.

31e minuut.
Galvalisi met een sublieme pass. Barlocco heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Willka bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka draait met de bal, schiet en ... Decker bokst de bal weg.

34e minuut.
Lupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Qinta de bal. Lange rent richting de bal. Lange schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Culebras geeft een hoge lob. Lange kopt de bal weg. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Decker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - -Monasterio CF 5:0

42e minuut.
Galvalisi verovert de bal door een tackle van achteren. Galvalisi geeft een lange en hoge pass. Lange kopt de bal weg. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Galvalisi passt de bal zonder na te denken. Szamszon speelt de bal door. Klungelig pakt Lange de bal. Barlocco rent richting de bal. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 21%, -Monasterio CF 79%.
Decano F.C. - -Monasterio CF 5:0

59e minuut.
Lino speelt de bal door. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon passt de bal in één keer door. Daar is Lange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lange haalt uit met een fantastische trap. Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Szamszon geeft de bal voor. Klungelig pakt Barlocco de bal. Lange is nu in balbezit. Lange haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - -Monasterio CF 6:0

69e minuut.
Szamszon rent richting de bal. Szamszon probeert naar een medespeler te passen. Lupo heeft problemen om de bal te vangen. Lupo passt de bal zonder na te denken. Lange is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Szamszon rent richting de bal. Szamszon geeft een hoge lob. Dutra heeft problemen om de bal te vangen. Szamszon geeft een hoge lob. Lange krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lupo met een sublieme pass. Daar is Barlocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco passt de bal zonder na te denken. Lange heeft problemen om de bal te vangen. Lange haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Qinta verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galvalisi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lange heeft problemen om de bal te vangen. Lange haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Szamszon kopt de bal weg. Barlocco probeert de bal met de borst te controleren. Barlocco passt de bal met de wreef. Lange is nu in balbezit. Lange haalt uit met een fantastische trap. Decker bokst de bal weg. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange verovert de bal door een tackle van achteren. Lange geeft een lange en hoge pass. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - -Monasterio CF 7:0

77e minuut.
Inworp. Lupo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Willka de bal. Willka geeft een lange en hoge pass. Barlocco krijgt zijn hoofd ertegen. Decker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lange is nu in balbezit. Lange passt de bal zonder na te denken. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Qinta de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Galvalisi onderschept slim de pass. Galvalisi geeft een lange en hoge pass. Willka rent richting de bal. Lange rent richting de bal. Lange schiet op doel. Decker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Qinta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - -Monasterio CF 8:0

88e minuut.
Dutra rent richting de bal. Barlocco verovert de bal door een tackle van achteren. Barlocco met een sublieme pass. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Decker met een harde bal richting middenveld. Lupo kopt de bal weg. Lange rent richting de bal. Lange schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - -Monasterio CF 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 9%, -Monasterio CF 91%.
Decano F.C. - -Monasterio CF 9:0