Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Treinta y Tres 33 FC Real Sarragosa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bergara geeft de bal voor. Inworp. Martiniena met een snelle inworp. Antequera rent richting de bal. Antequera geeft een hoge lob. Mazurkiewicz bokst de bal weg. Daar is Rago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rago geeft een hoge lob. Solíz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martiniena rent richting de bal. Martiniena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solíz is nu in balbezit. Solíz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Treinta y Tres 33 FC - Real Sarragosa 1:0

11e minuut.
Facal heeft problemen om de bal te vangen. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez del Castillo onderschept slim de pass. Burgos Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Durán Canelas geeft een lange en hoge pass. Rago kopt de bal weg. Daar is La Luz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antequera rent richting de bal. Antequera draait met de bal, schiet en ... Mazurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bergara heeft problemen om de bal te vangen. Mazurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Anzoategui met een sublieme pass. Pérez del Castillo is nu in balbezit. Abreu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez del Castillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Conti komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Treinta y Tres 33 FC - Real Sarragosa 1:1

29e minuut.
Conti kopt de bal weg. Facal is nu in balbezit. Facal geeft een hoge lob. Antequera is nu in balbezit. Antequera speelt de bal door. Mazurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Treinta y Tres 33 FC 44%, Real Sarragosa 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Treinta y Tres 33 FC - Real Sarragosa 1:1

59e minuut.
Antequera onderschept slim de pass. Antequera met een sublieme pass. Bergara rent richting de bal. Solíz onderschept slim de pass. Solíz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Treinta y Tres 33 FC - Real Sarragosa 2:1

62e minuut.
Trasante geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martiniena met een snelle inworp. Antequera is nu in balbezit. Antequera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lemos passt de bal zonder na te denken. Daar is Anzoategui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Antequera is nu in balbezit. Antequera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Treinta y Tres 33 FC 40%, Real Sarragosa 60%.
Treinta y Tres 33 FC - Real Sarragosa 2:1