Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sarragosa A. C. Pulpo
Normal Tactiek Ala
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 41
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pérez del Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Munro onderschept slim de pass. Munro passt de bal in één keer door. Burgos Suárez is nu in balbezit. Burgos Suárez schiet op doel. Gentile verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Di Bartolomeo geeft een hoge lob. Cornelius kopt de bal weg. Daar is Bergara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - A. C. Pulpo 0:1

15e minuut.
Zeoli verovert de bal door een tackle van achteren. Zeoli geeft een hoge lob. Di Bartolomeo kopt de bal weg. Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg geeft de bal voor. Paal! Mazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - A. C. Pulpo 0:2

17e minuut.
Pürg passt de bal in één keer door. Daar is Di Bartolomeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Bartolomeo geeft een hoge lob. Rago kopt de bal weg. Di Bartolomeo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Anzoategui probeert naar een medespeler te passen. Pürg rent richting de bal. Pürg passt de bal zonder na te denken. Cornelius rent richting de bal. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Di Bartolomeo speelt de bal door. Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Cornelius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pürg de bal. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - A. C. Pulpo 0:3

36e minuut.
Cornelius is nu in balbezit. Erőss speelt de bal door. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel. Bergara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Di Bartolomeo met de inworp. Erőss is nu in balbezit. Erőss geeft de bal voor. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Pürg controleert de bal met de borst. Mazurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Di Bartolomeo kopt de bal weg. Trasante heeft problemen om de bal te vangen. Pürg is nu in balbezit. Di Bartolomeo geeft de bal voor. Cornelius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gandini met een snelle inworp. Rajnák speelt de bal door. Di Bartolomeo rent richting de bal. Di Bartolomeo geeft een hoge lob. Cornelius maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sarragosa 73%, A. C. Pulpo 27%.
Real Sarragosa - A. C. Pulpo 0:3

49e minuut.
Doeltrap. Mazurkiewicz met een harde bal richting middenveld. Di Bartolomeo kopt de bal weg. Pürg rent richting de bal. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - A. C. Pulpo 0:4

52e minuut.
Rajnák geeft een hoge lob. Rago kopt de bal weg. Di Bartolomeo met een sublieme pass. Pürg rent richting de bal. Pürg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erőss bereikt de bal nog maar net als eerste. Erőss passt de bal met de wreef. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - A. C. Pulpo 0:5

55e minuut.
Gandini rent richting de bal. Gandini geeft een lange en hoge pass. Rago heeft problemen om de bal te vangen. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Trasante geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Bartolomeo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajnák geeft een lange en hoge pass. Cornelius heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Bergara trapt de bal weg. Erőss speelt de bal door. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kanušček geeft een lange en hoge pass. Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornelius passt de bal zonder na te denken. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gandini is nu in balbezit. Gandini speelt de bal door. Cornelius rent richting de bal. Cornelius geeft de bal voor. Daar is Bergara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kanušček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanušček geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poggio met een snelle inworp. Burgos Suárez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Di Bartolomeo passt de bal zonder na te denken. Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erőss rent richting de bal. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Zeoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erőss verovert de bal door een tackle van achteren. Erőss probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg haalt uit met een fantastische trap. Mazurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Di Bartolomeo met de inworp. Pürg is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sarragosa 73%, A. C. Pulpo 27%.
Real Sarragosa - A. C. Pulpo 0:5