Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. A. C. Pulpo
Emiliano Albin Tactiek Ala
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 43.2
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Szamszon rent richting de bal. Szamszon passt de bal met de wreef. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco rent richting de bal. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Gentile bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - A. C. Pulpo 1:0

10e minuut.
Inworp. Galvalisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Mihali onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mihali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Willka zal de hoekschop nemen. Gonzales springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - A. C. Pulpo 2:0

15e minuut.
Galvalisi rent richting de bal. Barlocco rent richting de bal. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - A. C. Pulpo 3:0

17e minuut.
Inworp. Galvalisi met een snelle inworp. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco geeft een lange en hoge pass. Gonzales maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szamszon kopt de bal weg. Daar is Munro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willka met een sublieme pass. Gonzales rent richting de bal. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Willka is nu in balbezit. Willka passt de bal in één keer door. Rajnák onderschept slim de pass. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pyrkosz geeft een hoge lob. Daar is Kanušček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - A. C. Pulpo 4:0

25e minuut.
Szamszon onderschept slim de pass. Szamszon passt de bal zonder na te denken. Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Barlocco rent richting de bal. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Krawężnik kopt de bal weg. Perera controleert de bal met de borst. Perera speelt de bal door. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Mihali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Gentile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Szamszon geeft een lange en hoge pass. Di Bartolomeo met een sublieme pass. Erőss heeft problemen om de bal te vangen. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon geeft de bal voor. Gentile bokst de bal weg.

42e minuut.
Kanušček kopt de bal weg. Perera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajnák begaat een overtreding. Rajnák krijgt een gele kaart. Perera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szamszon met een snel genomen vrije trap. Gonzales springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Willka met een sublieme pass. Mihali is nu in balbezit. Gonzales onderschept slim de pass. Gonzales schiet op doel. Gentile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - A. C. Pulpo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 28%, A. C. Pulpo 72%.
Decano F.C. - A. C. Pulpo 5:0

47e minuut.
Pyrkosz passt de bal met de wreef. Szamszon rent richting de bal. Szamszon passt de bal zonder na te denken. Gonzales rent richting de bal. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Galvalisi geeft een hoge lob. Willka bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka passt de bal met de wreef. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gentile met een harde bal richting middenveld. Galvalisi rent richting de bal. Karsono begaat een overtreding. Karsono krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kanušček verovert de bal door een tackle van achteren. Munro rent richting de bal. Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzales draait met de bal, schiet en ... Gentile probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - A. C. Pulpo 6:0

56e minuut.
Klungelig pakt Barlocco de bal. Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Gonzales rent richting de bal. Gonzales schiet op doel. Gentile werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - A. C. Pulpo 7:0

63e minuut.
Karsono bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viñas. Karsono raakt geblesseerd tijdens het duel. Andrzejewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cornelius maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - A. C. Pulpo 7:1

75e minuut.
Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Willka bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rajnák geeft een lange en hoge pass. Szamszon rent richting de bal. Szamszon geeft een hoge lob. Daar is Willka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - A. C. Pulpo 8:1

79e minuut.
Munro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szamszon zijn tegenspeler op de grond. Szamszon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Di Bartolomeo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Munro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pyrkosz passt de bal met de wreef. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco speelt de bal door. Willka bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gonzales rent richting de bal. Barlocco rent richting de bal. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 30%, A. C. Pulpo 70%.
Decano F.C. - A. C. Pulpo 8:1