Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
urguay Club Atlético Welcome
Normal Tactiek Pep Guardiola
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 35.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen matig


4e minuut.
bin Japperil rent richting de bal. bin Japperil passt de bal zonder na te denken. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Club Atlético Welcome 0:1

4e minuut.
Ayaviri met een sublieme pass. Sotelo rent richting de bal. Ardan onderschept slim de pass. Ardan draait met de bal, schiet en ... Nicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Club Atlético Welcome 0:2

8e minuut.
Padín geeft een lange en hoge pass. Paillard kopt de bal weg. Ardan heeft problemen om de bal te vangen. bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Karagiannis speelt de bal door. bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil passt de bal in één keer door. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sotelo rent richting de bal. Di Caprio onderschept slim de pass. Di Caprio passt de bal met de wreef. Ardan is nu in balbezit. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nicola met een harde bal richting middenveld. Canelas probeert de bal met de borst te controleren. bin Japperil met een sublieme pass. Ardan is nu in balbezit. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Nicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
bin Japperil met een sublieme pass. Tatarkiewicz speelt de bal door. bin Japperil met een sublieme pass. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Nicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Teodovich heeft problemen om de bal te vangen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Di Caprio met een sublieme pass. Paillard rent richting de bal. Paillard geeft een hoge lob. Ardan is nu in balbezit. Ardan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Club Atlético Welcome 0:3

27e minuut.
Piskuła verovert de bal door een tackle van achteren. Piskuła geeft de bal voor. Ardan kopt de bal weg. bin Japperil heeft problemen om de bal te vangen. bin Japperil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Club Atlético Welcome 0:4

32e minuut.
Ayaviri is nu in balbezit. Stolarz onderschept slim de pass. Di Caprio met een sublieme pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teodovich met een sublieme pass. Klungelig pakt Crespo de bal. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nicola speelt de bal door. Tatarkiewicz rent richting de bal. Sotelo begaat een overtreding. Tatarkiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tatarkiewicz kan niet meer verder spelen. Powierża komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Padín trapt de bal weg van het doel. Sotelo kopt de bal weg. Ardan is nu in balbezit. Ardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Club Atlético Welcome 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urguay 76%, Club Atlético Welcome 24%.
urguay - Club Atlético Welcome 0:5

47e minuut.
Paillard met een sublieme pass. Daar is Ardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Japperil is nu in balbezit. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
bin Japperil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karagiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
bin Japperil verovert de bal door een tackle van achteren. bin Japperil geeft de bal voor. Karagiannis kopt de bal weg. Klungelig pakt Ardan de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Ardan heeft problemen om de bal te vangen. Teodovich is nu in balbezit. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan draait met de bal, schiet en ... Nicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Club Atlético Welcome 0:6

81e minuut.
Di Caprio kopt de bal weg. bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil speelt de bal door. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicola trapt de bal weg. Powierża rent richting de bal. Powierża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Club Atlético Welcome 0:7

84e minuut.
Canelas met een sublieme pass. Inworp. Striewe met de inworp. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Paillard rent richting de bal. Paillard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Padín geeft een lange en hoge pass. Powierża is nu in balbezit. Powierża passt de bal met de wreef. Ardan rent richting de bal. Ardan draait met de bal, schiet en ... Nicola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Caprile zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salaberry heeft problemen om de bal te vangen. bin Japperil speelt de bal door. Ardan is nu in balbezit. Ardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urguay 80%, Club Atlético Welcome 20%.
urguay - Club Atlético Welcome 0:7