Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il nuovo cerro CAI1928
2018 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.3 gemiddelde waardering 16.4
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


12e minuut.
Cienciała kopt de bal weg. Sioncke heeft problemen om de bal te vangen. Villagrán rent richting de bal. Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sioncke schiet op doel. Trías bokst de bal weg.

15e minuut.
Claro passt de bal zonder na te denken. Daar is Sanfrancesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanfrancesco passt de bal met de wreef. Sioncke heeft problemen om de bal te vangen. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - CAI1928 1:0

18e minuut.
Rizzardi met een sublieme pass. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco passt de bal in één keer door. Sioncke rent richting de bal. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Villagrán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Göröcs met de inworp. Rizzardi rent richting de bal. Rizzardi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizzardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado met een sublieme pass. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco haalt uit met een fantastische trap. Trías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Giorgi is nu in balbezit. Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizzardi met een snelle inworp. García geeft een lange en hoge pass. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Trías met een sublieme pass. García kopt de bal weg. Roncal is nu in balbezit. Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - CAI1928 2:0

39e minuut.
Pelayo kopt de bal weg. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. de Cleene verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sioncke de bal. Sioncke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Noriega rent richting de bal. Claro verovert de bal door een tackle van achteren. Claro passt de bal zonder na te denken. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Giorgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco passt de bal in één keer door. Sioncke rent richting de bal. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il nuovo cerro 19%, CAI1928 81%.
il nuovo cerro - CAI1928 2:0

51e minuut.
Göröcs rent richting de bal. García geeft een lange en hoge pass. Pelayo probeert de bal aan de voet te houden. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
de Cleene rent richting de bal. de Cleene geeft de bal voor. Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco verovert de bal door een tackle van achteren. Sanfrancesco met een sublieme pass. Trías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - CAI1928 3:0

57e minuut.
Gringa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sioncke rent richting de bal. Sioncke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Giorgi heeft problemen om de bal te vangen. Sanfrancesco verovert de bal door een tackle van achteren. Sanfrancesco probeert naar een medespeler te passen. Sioncke rent richting de bal. Sioncke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - CAI1928 4:0

68e minuut.
García rent richting de bal. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco passt de bal in één keer door. Sioncke rent richting de bal. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Roncal kopt de bal weg. Daar is Villagrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. Trías werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco passt de bal met de wreef. Sioncke rent richting de bal. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. Trías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - CAI1928 5:0

87e minuut.
García kopt de bal weg. Rizzardi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Roncal ... Strafschop! Rizzardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanfrancesco legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - CAI1928 6:0

89e minuut.
Roncal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco onderschept slim de pass. Sanfrancesco passt de bal in één keer door. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - CAI1928 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il nuovo cerro 20%, CAI1928 80%.
il nuovo cerro - CAI1928 7:0