Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Welcome A. C. Pulpo
Pep Guardiola Tactiek Ala
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 42.5
redelijk Schieten solide
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munro met de inworp. Di Bartolomeo is nu in balbezit. Di Bartolomeo geeft een lange en hoge pass. Cornelius springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Powierża passt de bal met de wreef. bin Japperil rent richting de bal. Ardan is nu in balbezit. Ardan draait met de bal, schiet en ... Gentile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - A. C. Pulpo 1:0

16e minuut.
Karagiannis met de inworp. bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil passt de bal in één keer door. Powierża is nu in balbezit. Powierża schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - A. C. Pulpo 2:0

23e minuut.
Powierża rent richting de bal. Erőss verovert de bal door een tackle van achteren. Erőss speelt de bal door. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karsono zal de hoekschop nemen. Cornelius maakt een snoekduik en kopt de bal. Igaz bokst de bal weg.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paillard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ardan krijgt zijn hoofd ertegen. Gentile probeert wanhopig de bal te grijpen. Kanušček probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - A. C. Pulpo 3:0

29e minuut.
Rajnák onderschept slim de pass. Rajnák speelt de bal door. Cornelius rent richting de bal. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Relmutray passt de bal in één keer door. Karsono probeert de bal met de borst te controleren. Karsono probeert naar een medespeler te passen. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan probeert naar een medespeler te passen. Munro rent richting de bal. Munro geeft een hoge lob. Pürg kopt de bal weg. Igaz bokst de bal weg.

38e minuut.
Rajnák verovert de bal door een tackle van achteren. Rajnák passt de bal met de wreef. Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Welcome 58%, A. C. Pulpo 42%.
Club Atlético Welcome - A. C. Pulpo 3:0

49e minuut.
Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Erőss rent richting de bal. Erőss passt de bal met de wreef. Cornelius rent richting de bal. Cornelius haalt uit met een fantastische trap. Igaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - A. C. Pulpo 3:1

51e minuut.
Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz met een sublieme pass. Karsono speelt de bal door. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Striewe heeft problemen om de bal te vangen. Di Bartolomeo met een sublieme pass. Pürg is nu in balbezit. Pürg schiet op doel. Igaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - A. C. Pulpo 3:2

64e minuut.
Erőss is nu in balbezit. Erőss passt de bal in één keer door. Pürg heeft problemen om de bal te vangen. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atlético Welcome - A. C. Pulpo 3:3

77e minuut.
Erőss probeert naar een medespeler te passen. Di Bartolomeo is nu in balbezit. Di Bartolomeo geeft een hoge lob. Pürg is nu in balbezit. Pürg geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Di Bartolomeo de bal. Di Bartolomeo geeft een lange en hoge pass. Cornelius springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Welcome 69%, A. C. Pulpo 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atlético Welcome - A. C. Pulpo 3:3