Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. C. Pulpo Club Atlético Welcome
Ala Tactiek Pep Guardiola
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 31.4
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Karsono met een sublieme pass. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius met een sublieme pass. Pürg rent richting de bal. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - Club Atlético Welcome 1:0

11e minuut.
Rajnák speelt de bal door. Karsono geeft een lange en hoge pass. Piskuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pürg rent richting de bal. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - Club Atlético Welcome 2:0

14e minuut.
Sakin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erőss. Sakin raakt geblesseerd tijdens het duel. Sakin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cubilla rent richting de bal. bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Erőss speelt de bal door. Cornelius rent richting de bal. Met opzet legt Piskuła zijn tegenspeler op de grond. Piskuła krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pürg schiet op doel. Stolarz probeert de bal aan de voet te houden. Di Bartolomeo geeft een hoge lob. Cornelius springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - Club Atlético Welcome 3:0

24e minuut.
Sakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsono verovert de bal door een tackle van achteren. Karsono passt de bal zonder na te denken. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg haalt uit met een fantastische trap. Porta bokst de bal weg. Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Di Bartolomeo kopt de bal weg. Muskietorz is nu in balbezit. Muskietorz geeft een lange en hoge pass. Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg passt de bal zonder na te denken. Espinola is nu in balbezit. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - Club Atlético Welcome 4:0

30e minuut.
Muskietorz rent richting de bal. Di Bartolomeo rent richting de bal. Di Bartolomeo speelt de bal door. Cornelius rent richting de bal. Cornelius draait met de bal, schiet en ... Porta bokst de bal weg.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karsono met de inworp. Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius geeft de bal voor. Porta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pürg rent richting de bal. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - Club Atlético Welcome 5:0

32e minuut.
Rajnák is nu in balbezit. bin Japperil maakt een afschuwelijke overtreding. Rajnák raakt geblesseerd tijdens het duel. Rajnák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pürg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - Club Atlético Welcome 6:0

36e minuut.
Pürg is nu in balbezit. Pürg speelt de bal door. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius schiet op doel. Porta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - Club Atlético Welcome 7:0

43e minuut.
Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinola onderschept slim de pass. Karsono met een sublieme pass. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Mihali verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Japperil. Mihali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rajnák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. C. Pulpo 29%, Club Atlético Welcome 71%.
A. C. Pulpo - Club Atlético Welcome 7:0

56e minuut.
Pürg verovert de bal door een tackle van achteren. Pürg passt de bal zonder na te denken. Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pürg rent richting de bal. Pürg geeft een lange en hoge pass. Erőss probeert de bal aan de voet te houden. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius draait met de bal, schiet en ... Porta bokst de bal weg.

73e minuut.
Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali onderschept slim de pass. Mihali geeft een hoge lob. Cornelius rent richting de bal. Cornelius haalt uit met een fantastische trap. Porta bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Pürg is nu in balbezit. Pürg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Di Bartolomeo geeft de bal voor. Pürg heeft problemen om de bal te vangen. Pürg passt de bal met de wreef. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius draait met de bal, schiet en ... Porta bokst de bal weg.

86e minuut.
Karsono is nu in balbezit. Karsono passt de bal in één keer door. Cornelius met een sublieme pass. Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Poledna is nu in balbezit. Erőss verovert de bal door een tackle van achteren. Erőss passt de bal in één keer door. Cornelius rent richting de bal. Cornelius draait met de bal, schiet en ... Porta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Di Bartolomeo zal de hoekschop nemen. Cornelius krijgt zijn hoofd ertegen. Porta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius schiet op doel. Porta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Andrzejewicz met een snelle inworp. Karsono rent richting de bal. Karsono geeft de bal voor. Pürg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. C. Pulpo 34%, Club Atlético Welcome 66%.
A. C. Pulpo - Club Atlético Welcome 7:0