Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. urguay
Emiliano Albin Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 16.6
uitstekend Schieten slecht
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon onderschept slim de pass. Szamszon met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Nicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Szamszon is nu in balbezit. Teodovich met een sublieme pass. Szamszon probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 1:0

6e minuut.
Barlocco geeft een hoge lob. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Nicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 2:0

8e minuut.
Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon haalt uit met een fantastische trap. Valenzuela maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Teodovich probeert de bal aan de voet te houden. Szamszon rent richting de bal. Szamszon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 3:0

13e minuut.
Canelas met een sublieme pass. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. Nicola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galvalisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel. Teodovich probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 4:0

17e minuut.
Sotelo speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devalois met de inworp. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Crespo rent richting de bal. Szamszon verovert de bal door een tackle van achteren. Szamszon geeft een hoge lob. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 5:0

20e minuut.
Barlocco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szamszon de bal. Szamszon passt de bal zonder na te denken. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Nicola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 6:0

24e minuut.
Barlocco verovert de bal door een tackle van achteren. Barlocco geeft de bal voor. Klungelig pakt Canelas de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Nicola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 7:0

25e minuut.
Galvalisi is nu in balbezit. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco speelt de bal door. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Inworp. Devalois met een snelle inworp. Szamszon heeft problemen om de bal te vangen. Szamszon geeft een lange en hoge pass. Crespo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gonzales geeft de bal voor. Daar is Caprile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales geeft de bal voor. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 8:0

31e minuut.
Galvalisi rent richting de bal. Daar is Galvalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caprile begaat een overtreding. Caprile krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Gonzales passt de bal zonder na te denken. Devalois speelt de bal door. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Nicola bokst de bal weg.

33e minuut.
Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Teodovich onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szamszon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barlocco krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Galvalisi met een snelle inworp. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Valenzuela de bal onder controle te krijgen. Valenzuela schiet op doel. Nicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Canelas de bal. Valenzuela rent richting de bal. Salaberry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salaberry krijgt een gele kaart. Valenzuela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barlocco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 9:0

38e minuut.
Garrido met een sublieme pass. Barlocco rent richting de bal. Barlocco passt de bal met de wreef. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. Nicola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Crespo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szamszon met een snelle inworp. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon passt de bal in één keer door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 14%, urguay 86%.
Decano F.C. - urguay 10:0

48e minuut.
Devalois geeft de bal voor. Caprile is nu in balbezit. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Nicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 11:0

50e minuut.
Devalois onderschept slim de pass. Devalois passt de bal in één keer door. Teodovich verovert de bal door een tackle van achteren. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Devalois met de inworp. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon geeft de bal voor. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 12:0

53e minuut.
Daar is Devalois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Culebras geeft een hoge lob. Teodovich heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Galvalisi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canelas de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Nicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 13:0

58e minuut.
Caprile geeft een hoge lob. Inworp. Galvalisi met de inworp. Gonzales geeft een hoge lob. Valenzuela maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Galvalisi is nu in balbezit. Gonzales met een sublieme pass. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco onderschept slim de pass. Barlocco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicola met een harde bal richting middenveld. Devalois kopt de bal weg. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. Nicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 14:0

67e minuut.
Klungelig pakt Barlocco de bal. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelas probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gonzales passt de bal met de wreef. Barlocco rent richting de bal. Barlocco passt de bal met de wreef. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gonzales met een sublieme pass. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco geeft de bal voor. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 15:0

76e minuut.
Klungelig pakt Canelas de bal. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gonzales controleert de bal met de borst. Gonzales geeft de bal voor. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 16:0

82e minuut.
Devalois bereikt de bal nog maar net als eerste. Devalois speelt de bal door. Barlocco is nu in balbezit. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nicola trapt de bal weg. Gonzales speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 17:0

84e minuut.
Galvalisi passt de bal met de wreef. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Valenzuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 18:0

86e minuut.
Galvalisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - urguay 19:0

89e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales geeft een hoge lob. Klungelig pakt Padín de bal. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szamszon de bal. Szamszon probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 19%, urguay 81%.
Decano F.C. - urguay 19:0