Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
urguay Decano F.C.
Normal Tactiek Emiliano Albin
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 53.3
waardeloos Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Bertta kopt de bal weg. Perera rent richting de bal. Perera speelt de bal door. Galvalisi geeft een lange en hoge pass. Gonzales maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi passt de bal zonder na te denken. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales draait met de bal, schiet en ... Nicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Decano F.C. 0:1

6e minuut.
Ayaviri rent richting de bal. Barlocco is nu in balbezit. Ayaviri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayaviri krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Perera is nu in balbezit. Perera passt de bal in één keer door. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nicola trapt de bal weg van het doel. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon met een sublieme pass. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Crespo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szamszon met een snelle inworp. Culebras is nu in balbezit. Culebras passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel. Nicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Decano F.C. 0:2

13e minuut.
Inworp. Galvalisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barlocco met een sublieme pass. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nicola trapt de bal weg van het doel. Perera probeert naar een medespeler te passen. Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi geeft de bal voor. Barlocco is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szamszon is nu in balbezit. Szamszon geeft een hoge lob. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Nicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Decano F.C. 0:3

21e minuut.
Perera speelt de bal door. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal zonder na te denken. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales draait met de bal, schiet en ... Teodovich probeert de bal aan de voet te houden. Nicola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Padín kopt de bal weg. Galvalisi rent richting de bal. Bertta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galvalisi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barlocco komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco geeft een hoge lob. Siles heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Decano F.C. 0:4

27e minuut.
Ayaviri heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal in één keer door. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Barlocco de bal. Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Bertta kopt de bal weg. Siles rent richting de bal. Culebras begaat een overtreding. Culebras krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Deaconescu speelt de bal door. Siles rent richting de bal. Siles met een sublieme pass. Szamszon rent richting de bal. Szamszon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szamszon is nu in balbezit. Szamszon geeft de bal voor. Gonzales is nu in balbezit. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Nicola bokst de bal weg.

44e minuut.
Szamszon is nu in balbezit. Szamszon geeft de bal voor. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Nicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Decano F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urguay 82%, Decano F.C. 18%.
urguay - Decano F.C. 0:5

47e minuut.
Perera bereikt de bal nog maar net als eerste. Perera passt de bal in één keer door. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Perera met een sublieme pass. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon geeft een hoge lob. Barlocco krijgt zijn hoofd ertegen. Nicola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonzales maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Decano F.C. 0:6

55e minuut.
Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi geeft de bal voor. Klungelig pakt Teodovich de bal. Gonzales rent richting de bal. Gonzales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Szamszon met een sublieme pass. Klungelig pakt Gonzales de bal. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Teodovich probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Decano F.C. 0:7

59e minuut.
Gonzales rent richting de bal. Klungelig pakt Barlocco de bal. Barlocco passt de bal met de wreef. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Galvalisi geeft de bal voor. Culebras kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodovich de bal. Gonzales rent richting de bal. Gonzales geeft de bal voor. Nicola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Culebras passt de bal zonder na te denken. Perera bereikt de bal nog maar net als eerste. Perera passt de bal in één keer door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Nicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Galvalisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perera geeft een hoge lob. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales schiet op doel. Nicola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Teodovich trapt de bal weg van het doel. Deaconescu kopt de bal weg. Gonzales rent richting de bal. Gonzales schiet op doel. Nicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Decano F.C. 0:8

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicola met een harde bal richting middenveld. Deaconescu kopt de bal weg. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Szamszon kopt de bal weg. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales speelt de bal door. Barlocco rent richting de bal. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Nicola bokst de bal weg.

77e minuut.
Salaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaberry geeft een lange en hoge pass. Culebras met een sublieme pass. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Bertta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi geeft de bal voor. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nicola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Decano F.C. 0:9

81e minuut.
Perera met een sublieme pass. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco passt de bal in één keer door. Gonzales rent richting de bal. Gonzales schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Deaconescu kopt de bal weg. Daar is Padín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzales is nu in balbezit. Klungelig pakt Barlocco de bal. Barlocco schiet op doel. Nicola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Caprile bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco verovert de bal door een tackle van achteren. Barlocco geeft de bal voor. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Deaconescu kopt de bal weg. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi geeft de bal voor. Gonzales rent richting de bal. Gonzales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Galvalisi geeft een lange en hoge pass. Nicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - Decano F.C. 0:10

90e minuut.
Galvalisi geeft de bal voor. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales passt de bal met de wreef. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urguay 92%, Decano F.C. 8%.
urguay - Decano F.C. 0:10