Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il nuovo cerro Real Sarragosa
2018 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 17.3
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Sanfrancesco probeert naar een medespeler te passen. Rago is nu in balbezit. Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sioncke schiet op doel. Mazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - Real Sarragosa 1:0

10e minuut.
Sanfrancesco rent richting de bal. Rago is nu in balbezit. Sanfrancesco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sanfrancesco krijgt een gele kaart. Rago raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
García rent richting de bal. García passt de bal zonder na te denken. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bergara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizzardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanfrancesco controleert de bal met de borst. Sanfrancesco geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Sioncke passt de bal zonder na te denken. Bergara rent richting de bal. Sioncke is nu in balbezit. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Farisei bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez onderschept slim de pass. Burgos Suárez speelt de bal door. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cienciała kopt de bal weg. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco passt de bal in één keer door. Sioncke heeft problemen om de bal te vangen. Sioncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - Real Sarragosa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il nuovo cerro 35%, Real Sarragosa 65%.
il nuovo cerro - Real Sarragosa 2:0

46e minuut.
Anzoategui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoategui geeft een lange en hoge pass. Pérez del Castillo kopt de bal weg. Burgos Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Rizzardi rent richting de bal. La Luz verovert de bal door een tackle van achteren. La Luz speelt de bal door. Fagúndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagúndez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is de Cleene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco probeert naar een medespeler te passen. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Burgos Suárez rent richting de bal. Claro onderschept slim de pass. Claro passt de bal zonder na te denken. Sioncke rent richting de bal. Sioncke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Anzoategui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sioncke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanfrancesco de bal. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Claro onderschept slim de pass. Claro speelt de bal door. Sanfrancesco is nu in balbezit. Daar is Sioncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sioncke schiet op doel. Paal!

71e minuut.
García rent richting de bal. García geeft een hoge lob. Cienciała kopt de bal weg. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Mazurkiewicz met een harde bal richting middenveld. Rizzardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzardi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
García speelt de bal door. Rizzardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzardi probeert naar een medespeler te passen. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Trasante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzardi rent richting de bal. Rizzardi geeft een lange en hoge pass. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke geeft een hoge lob. Mazurkiewicz bokst de bal weg. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ... Bergara probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - Real Sarragosa 3:0

87e minuut.
Göröcs geeft een hoge lob. Sanfrancesco is nu in balbezit. Conti is nu in balbezit. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sioncke rent richting de bal. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - Real Sarragosa 4:0

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mazurkiewicz niet meer kan verder spelen. Pizarro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il nuovo cerro 29%, Real Sarragosa 71%.
il nuovo cerro - Real Sarragosa 4:0