Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sarragosa il nuovo cerro
Normal Tactiek 2018
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Rizzardi probeert naar een medespeler te passen. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco passt de bal in één keer door. Sioncke rent richting de bal. Sioncke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sioncke rent richting de bal. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeoli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanfrancesco raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanfrancesco neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Göröcs kopt de bal weg. Zeoli geeft de bal voor. Cienciała kopt de bal weg. Sioncke probeert de bal met de borst te controleren. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mazurkiewicz met een harde bal richting middenveld. Zeoli heeft problemen om de bal te vangen. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke met een sublieme pass. Rizzardi rent richting de bal. Rizzardi geeft een lange en hoge pass. Sanfrancesco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anzoategui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke onderschept slim de pass. Sioncke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jurado geeft een lange en hoge pass. Cienciała rent richting de bal. Cienciała geeft een hoge lob. Mazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Bergara probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:1

32e minuut.
García verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzardi rent richting de bal. Rizzardi speelt de bal door. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:2

37e minuut.
Farisei passt de bal met de wreef. Sanfrancesco rent richting de bal. Klungelig pakt Sanfrancesco de bal. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. Rizzardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzardi passt de bal in één keer door. Daar is Sioncke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sioncke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rizzardi met een snelle inworp. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco geeft de bal voor. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sarragosa 73%, il nuovo cerro 27%.
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:3

46e minuut.
García speelt de bal door. Rizzardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzardi speelt de bal door. Sioncke rent richting de bal. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:4

52e minuut.
Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke schiet op doel. Mazurkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:5

52e minuut.
Sioncke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Claro de bal. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
García heeft problemen om de bal te vangen. García geeft een lange en hoge pass. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke schiet op doel. Mazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:6

59e minuut.
Burgos Suárez is nu in balbezit. García onderschept slim de pass. García geeft een lange en hoge pass. Sioncke rent richting de bal. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sioncke is nu in balbezit. Sioncke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanfrancesco de bal. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:7

64e minuut.
Jurado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała geeft de bal voor. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:8

68e minuut.
Cienciała kopt de bal weg. Sioncke rent richting de bal. Anzoategui is nu in balbezit. Sioncke onderschept slim de pass. Sioncke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mazurkiewicz trapt de bal weg van het doel. Daar is Fagúndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzardi geeft een hoge lob. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:9

73e minuut.
Zeoli passt de bal in één keer door. García rent richting de bal. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco geeft een hoge lob. Sioncke maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sanfrancesco onderschept slim de pass. Sanfrancesco met een sublieme pass. Sioncke rent richting de bal. Sioncke draait met de bal, schiet en ... Mazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:10

78e minuut.
Fagúndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeoli rent richting de bal. Zeoli geeft een lange en hoge pass. Pérez del Castillo is nu in balbezit. Pérez del Castillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
de Cleene speelt de bal door. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco speelt de bal door. Sioncke rent richting de bal. Sioncke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
García passt de bal met de wreef. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco speelt de bal door. Sioncke rent richting de bal. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. Mazurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sarragosa 72%, il nuovo cerro 28%.
Real Sarragosa - il nuovo cerro 0:10