Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. C. Pulpo il nuovo cerro
Ala Tactiek 2018
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 31.5
solid Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizzardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García is nu in balbezit. García geeft een hoge lob. Sioncke controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Farisei bereikt de bal nog maar net als eerste. Farisei geeft een lange en hoge pass. Di Bartolomeo kopt de bal weg. Pürg is nu in balbezit. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 1:0

7e minuut.
Farisei onderschept slim de pass. Claro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pürg. Pürg krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Karsono is nu in balbezit. Rizzardi rent richting de bal. Karsono begaat een overtreding. Karsono krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Munro met een sublieme pass. Karsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsono met een sublieme pass. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 2:0

14e minuut.
Erőss passt de bal in één keer door. Di Bartolomeo is nu in balbezit. Di Bartolomeo speelt de bal door. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 3:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Cornelius de bal onder controle te krijgen. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco passt de bal zonder na te denken. Sioncke rent richting de bal. Sioncke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 3:1

24e minuut.
Rizzardi is nu in balbezit. Rizzardi passt de bal in één keer door. Rajnák geeft een hoge lob. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 4:1

26e minuut.
Di Bartolomeo passt de bal zonder na te denken. García heeft problemen om de bal te vangen. Claro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg is nu in balbezit. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 5:1

27e minuut.
Sioncke met een sublieme pass. Daar is Sanfrancesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg rent richting de bal. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 6:1

30e minuut.
Erőss passt de bal zonder na te denken. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Farisei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius onderschept slim de pass. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 7:1

35e minuut.
Karsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsono met een sublieme pass. Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Cornelius schiet op doel. Na een snelle pass probeert Erőss de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 8:1

39e minuut.
Rizzardi geeft een lange en hoge pass. Daar is Kanušček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke onderschept slim de pass. Sioncke draait met de bal, schiet en ... Gentile bokst de bal weg.

43e minuut.
Rajnák heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała is nu in balbezit. Rajnák begaat een overtreding. Cienciała raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Erőss probeert naar een medespeler te passen. Karsono rent richting de bal. Karsono probeert naar een medespeler te passen. Cornelius rent richting de bal. Cornelius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Claro met een harde bal richting middenveld. Sanfrancesco kopt de bal weg. Daar is Andrzejewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sioncke rent richting de bal. Sioncke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. C. Pulpo 40%, il nuovo cerro 60%.
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 8:2

46e minuut.
Sanfrancesco passt de bal zonder na te denken. Pürg is nu in balbezit. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg onderschept slim de pass. Pürg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Sioncke is nu in balbezit. Mihali is nu in balbezit. Sioncke onderschept slim de pass. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. Gentile werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 8:3

49e minuut.
Cienciała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

51e minuut.
Andrzejewicz is nu in balbezit. Sanfrancesco is nu in balbezit. García geeft een hoge lob. Sioncke springt en kopt de bal. Gentile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Andrzejewicz probeert de bal met de borst te controleren. Andrzejewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Di Bartolomeo de bal. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 9:3

55e minuut.
Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanušček is nu in balbezit. Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
García geeft de bal voor. Kanušček met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanfrancesco de bal. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke draait met de bal, schiet en ... Gentile bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsono onderschept slim de pass. Karsono met een sublieme pass. Pürg is nu in balbezit. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 10:3

64e minuut.
Rajnák met een sublieme pass. Daar is Di Bartolomeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Bartolomeo probeert naar een medespeler te passen. Pürg is nu in balbezit. Pürg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Di Bartolomeo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert de Cleene de bal onder controle te krijgen. Karsono met een sublieme pass. Erőss is nu in balbezit. Erőss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Farisei de bal. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius passt de bal zonder na te denken. Pürg heeft problemen om de bal te vangen. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 11:3

82e minuut.
Andrzejewicz met de inworp. Karsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsono geeft de bal voor. Pürg is nu in balbezit. Pürg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Munro met een snelle inworp. Di Bartolomeo met een sublieme pass. Munro rent richting de bal. Munro geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 12:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. C. Pulpo 36%, il nuovo cerro 64%.
A. C. Pulpo - il nuovo cerro 12:3