Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il nuovo cerro A. C. Pulpo
2018 Tactiek Ala
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 44.2
goed Schieten solide
matig Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Andrzejewicz rent richting de bal. Andrzejewicz geeft de bal voor. Daar is Farisei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:1

6e minuut.
Rizzardi speelt de bal door. Göröcs heeft problemen om de bal te vangen. Farisei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius onderschept slim de pass. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:2

12e minuut.
Di Bartolomeo geeft een lange en hoge pass. Göröcs verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karsono neemt de hoekschop. Pürg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Andrzejewicz onderschept slim de pass. Andrzejewicz passt de bal met de wreef. Di Bartolomeo rent richting de bal. Di Bartolomeo geeft een hoge lob. Cornelius springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:3

19e minuut.
Pürg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jurado de bal onder controle te krijgen. García kopt de bal weg. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cienciała passt de bal zonder na te denken. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanušček begaat een overtreding. Kanušček krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Karsono rent richting de bal. Karsono haalt uit met een fantastische trap. Cienciała kopt de bal weg. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erőss geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Claro geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanfrancesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erőss is nu in balbezit. Erőss haalt uit met een fantastische trap. de Cleene probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:4

31e minuut.
Sanfrancesco geeft de bal voor. Rajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke onderschept slim de pass. Sioncke draait met de bal, schiet en ... Kanušček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gentile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
García is nu in balbezit. Sanfrancesco is nu in balbezit. Kanušček onderschept slim de pass. Sioncke onderschept slim de pass. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. Gentile verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pürg kopt de bal weg. Di Bartolomeo probeert naar een medespeler te passen. Erőss is nu in balbezit. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:5

41e minuut.
Claro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Bartolomeo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pürg rent richting de bal. Pürg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il nuovo cerro 65%, A. C. Pulpo 35%.
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:5

51e minuut.
Rizzardi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kanušček de bal onder controle te krijgen. Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sioncke rent richting de bal. Mihali onderschept slim de pass. Mihali geeft een lange en hoge pass. Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Karsono is nu in balbezit. Karsono geeft de bal voor. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Di Bartolomeo geeft een lange en hoge pass. Pürg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:6

66e minuut.
Karsono geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pürg de bal. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius draait met de bal, schiet en ... García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:7

78e minuut.
Di Bartolomeo heeft problemen om de bal te vangen. Di Bartolomeo passt de bal zonder na te denken. Farisei onderschept slim de pass. Cornelius rent richting de bal. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rajnák speelt de bal door. Daar is Munro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munro passt de bal zonder na te denken. Pürg rent richting de bal. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:8

82e minuut.
de Cleene is nu in balbezit. de Cleene met een sublieme pass. Claro probeert naar een medespeler te passen. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Erőss is nu in balbezit. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg passt de bal met de wreef. Di Bartolomeo rent richting de bal. Di Bartolomeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il nuovo cerro 63%, A. C. Pulpo 37%.
il nuovo cerro - A. C. Pulpo 0:9