Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
urguay -Monasterio CF
Normal Tactiek Matias 1
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


25e minuut.
Lino geeft de bal voor. Winter rent richting de bal. Bove bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - -Monasterio CF 0:1

34e minuut.
Ranzini is nu in balbezit. Ranzini geeft een hoge lob. Winter rent richting de bal. Winter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - -Monasterio CF 0:2

38e minuut.
Oddine speelt de bal door. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canelas krijgt een gele kaart. Winter raakt geblesseerd tijdens het duel. Ranzini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
urguay - -Monasterio CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urguay 50%, -Monasterio CF 50%.
urguay - -Monasterio CF 0:3

49e minuut.
Dutra heeft problemen om de bal te vangen. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dutra. Dutra krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bertta is nu in balbezit. Amoretti verovert de bal door een tackle van achteren. Amoretti speelt de bal door. Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nicola niet meer kan verder spelen. Nurmberg komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Canelas probeert naar een medespeler te passen. Ranzini rent richting de bal. Ranzini passt de bal zonder na te denken. Winter rent richting de bal. Winter draait met de bal, schiet en ... Nurmberg bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Padín rent richting de bal. Padín passt de bal in één keer door. Dutra is nu in balbezit. Ayaviri is nu in balbezit. Ayaviri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urguay 55%, -Monasterio CF 45%.
urguay - -Monasterio CF 0:3