Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAI1928 Decano F.C.
Normal Tactiek Emiliano Albin
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Caneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krawężnik passt de bal zonder na te denken. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. Trías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Buitenspel voor Caneiro. Goede buitenspelval van de verdediging. Lupo neemt vlug de vrije trap. Roncal kopt de bal weg. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Devalois speelt de bal door. Daar is Croz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noriega rent richting de bal. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Caneiro onderschept slim de pass. Lupo onderschept slim de pass. Lupo geeft de bal voor. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgi geeft een lange en hoge pass. Devalois kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roncal heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roncal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:1

19e minuut.
Giorgi is nu in balbezit. Krawężnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krawężnik passt de bal met de wreef. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:2

20e minuut.
Szamszon passt de bal in één keer door. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik passt de bal zonder na te denken. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. Trías bokst de bal weg.

21e minuut.
Gonzales met een sublieme pass. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik geeft een hoge lob. Valenzuela springt en kopt de bal. Trías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:3

23e minuut.
Krawężnik kopt de bal weg. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Trías werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szamszon zal de hoekschop nemen. Krawężnik kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:4

28e minuut.
Devalois speelt de bal door. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon passt de bal zonder na te denken. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Croz passt de bal met de wreef. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco speelt de bal door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon verovert de bal door een tackle van achteren. Szamszon met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Szamszon met een sublieme pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal in één keer door. Daar is Barlocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales passt de bal zonder na te denken. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Trías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:5

37e minuut.
Roncal geeft een lange en hoge pass. Valenzuela kopt de bal weg. Szamszon heeft problemen om de bal te vangen. Szamszon geeft de bal voor. Valenzuela springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szamszon geeft de bal voor. Roncal kopt de bal weg. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik met een sublieme pass. Gonzales geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Krawężnik controleert de bal met de borst. Gonzales rent richting de bal. Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Trías bokst de bal weg.

41e minuut.
Villagrán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szamszon met een snelle inworp. Valenzuela kan de bal niet met de borst controleren. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:6

43e minuut.
Inworp. Szamszon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valenzuela kan de bal niet met de borst controleren. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:7

44e minuut.
Giorgi passt de bal in één keer door. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon passt de bal met de wreef. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:8

45e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela passt de bal met de wreef. Szamszon rent richting de bal. Szamszon draait met de bal, schiet en ... Villagrán probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szamszon zal de hoekschop nemen. Barlocco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAI1928 89%, Decano F.C. 11%.
CAI1928 - Decano F.C. 0:8

47e minuut.
Krawężnik probeert naar een medespeler te passen. Gonzales kan de bal niet met de borst controleren. Gonzales met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Gonzales speelt de bal door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco speelt de bal door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:9

51e minuut.
Szamszon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Villagrán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villagrán krijgt een gele kaart. Valenzuela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barlocco neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Lupo geeft een lange en hoge pass. Valenzuela kopt de bal weg. Roncal heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco schiet op doel. Trías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Szamszon is nu in balbezit. Szamszon geeft de bal voor. Daar is Roncal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco onderschept slim de pass. Barlocco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal zonder na te denken. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Trías trapt de bal weg van het doel. Viñas kopt de bal weg. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. Trías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:10

60e minuut.
Szamszon met de inworp. Devalois rent richting de bal. Devalois probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Krawężnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Viñas is nu in balbezit. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik passt de bal met de wreef. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:11

72e minuut.
Gonzales speelt de bal door. Noriega met een sublieme pass. Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Krawężnik met een sublieme pass. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal in één keer door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:12

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trías trapt de bal weg van het doel. Krawężnik kopt de bal weg. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. Trías bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI1928 - Decano F.C. 0:13

86e minuut.
Viñas met een sublieme pass. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. Trías bokst de bal weg.

88e minuut.
Gonzales passt de bal met de wreef. Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Viñas geeft een hoge lob. Roncal kopt de bal weg. Daar is Croz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAI1928 88%, Decano F.C. 12%.
CAI1928 - Decano F.C. 0:13