Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. CAI1928
Emiliano Albin Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 16.5
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Gonzales passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Willka de bal. Noriega begaat een overtreding. Noriega krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Willka kopt de bal weg. Gonzales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giorgi is nu in balbezit. Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 1:0

6e minuut.
Daar is Risotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik passt de bal met de wreef. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Roncal geeft een hoge lob. Inworp. Galvalisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Trías bokst de bal weg. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 2:0

10e minuut.
Viñas probeert de bal aan de voet te houden. Perera bereikt de bal nog maar net als eerste. Perera passt de bal zonder na te denken. Gonzales rent richting de bal. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 3:0

12e minuut.
Pelayo rent richting de bal. Barlocco onderschept slim de pass. Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel. Trías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Galvalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giorgi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galvalisi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lupo met een snel genomen vrije trap. Daar is Gonzales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Trías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 4:0

16e minuut.
Giorgi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galvalisi met een snelle inworp. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Perera speelt de bal door. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco met een sublieme pass. Klungelig pakt Gonzales de bal. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Trías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka verovert de bal door een tackle van achteren. Willka speelt de bal door. Gonzales rent richting de bal. Gonzales schiet op doel. Trías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Doeltrap. Trías trapt de bal weg. Willka kopt de bal weg. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Barlocco rent richting de bal. Barlocco speelt de bal door. Gonzales rent richting de bal. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 5:0

25e minuut.
Krawężnik met een sublieme pass. Daar is Gonzales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Lerena rent richting de bal. Krawężnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krawężnik speelt de bal door. Daar is Willka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 6:0

28e minuut.
Gonzales passt de bal in één keer door. Willka bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka probeert naar een medespeler te passen. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Trías bokst de bal weg.

29e minuut.
Willka rent richting de bal. Willka geeft de bal voor. Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gonzales met een sublieme pass. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal zonder na te denken. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales schiet op doel. Trías bokst de bal weg. Gonzales rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi geeft een lange en hoge pass. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzales draait met de bal, schiet en ... Trías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 7:0

38e minuut.
Giorgi met een sublieme pass. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal zonder na te denken. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Trías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 8:0

42e minuut.
Krawężnik controleert de bal met de borst. Willka rent richting de bal. Willka geeft een lange en hoge pass. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 9%, CAI1928 91%.
Decano F.C. - CAI1928 8:0

46e minuut.
Perera probeert naar een medespeler te passen. Galvalisi geeft de bal voor. Gonzales is nu in balbezit. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lerena geeft een hoge lob. Lupo rent richting de bal. Lupo geeft de bal voor. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Perera rent richting de bal. Perera speelt de bal door. Viñas probeert naar een medespeler te passen. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Culebras verovert de bal door een tackle van achteren. Culebras geeft de bal voor. Barlocco kopt de bal weg. Daar is Gonzales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 9:0

62e minuut.
Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi geeft een hoge lob. Villagrán heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales rent richting de bal. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lupo geeft de bal voor. Roncal kopt de bal weg. Noriega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 10:0

68e minuut.
Galvalisi geeft een lange en hoge pass. Barlocco speelt de bal door. Gonzales rent richting de bal. Gonzales schiet op doel. Trías probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Galvalisi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gonzales de bal onder controle te krijgen. Barlocco rent richting de bal. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Roncal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trías bokst de bal weg. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 11:0

71e minuut.
Barlocco passt de bal in één keer door. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik geeft de bal voor. Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 12:0

73e minuut.
Inworp. Willka met een snelle inworp. Gonzales met een sublieme pass. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Trías met een harde bal richting middenveld. Viñas rent richting de bal. Viñas passt de bal met de wreef. Willka is nu in balbezit. Willka draait met de bal, schiet en ... Paal! Trías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lupo geeft een hoge lob. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Villagrán de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Galvalisi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Willka is nu in balbezit. Willka probeert naar een medespeler te passen. Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales haalt uit met een fantastische trap. Trías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Villagrán de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 13:0

79e minuut.
Barlocco onderschept slim de pass. Barlocco passt de bal zonder na te denken. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 14:0

82e minuut.
Willka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik passt de bal in één keer door. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales draait met de bal, schiet en ... Trías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Galvalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal zonder na te denken. Gonzales rent richting de bal. Gonzales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 15:0

84e minuut.
Galvalisi is nu in balbezit. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal zonder na te denken. Perera is nu in balbezit. Perera geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Viñas onderschept slim de pass. Gonzales rent richting de bal. Willka is nu in balbezit. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 16:0

88e minuut.
Perera bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgi is nu in balbezit. Perera onderschept slim de pass. Perera geeft de bal voor. Gonzales maakt een snoekduik en kopt de bal. Trías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Willka is nu in balbezit. Willka geeft de bal voor. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Trías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - CAI1928 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 14%, CAI1928 86%.
Decano F.C. - CAI1928 17:0