Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sarragosa Club Atlético Welcome
Normal Tactiek Pep Guardiola
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Daar is Anzoategui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Karagiannis geeft een hoge lob. Bergara met een sublieme pass. Trasante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paillard is nu in balbezit. Paillard geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:1

18e minuut.
Rago rent richting de bal. Ardan onderschept slim de pass. Ardan schiet op doel. Klungelig pakt Anzoategui de bal. bin Japperil is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karagiannis zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:2

23e minuut.
Poledna geeft een lange en hoge pass. Paillard rent richting de bal. Bergara begaat een overtreding. Paillard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paillard met een snel genomen vrije trap. Pizarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Di Caprio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caprio probeert naar een medespeler te passen. bin Japperil met een sublieme pass. Ardan is nu in balbezit. Ardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:3

34e minuut.
Poledna speelt de bal door. Paillard speelt de bal door. Ardan is nu in balbezit. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Pizarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:4

38e minuut.
Karagiannis controleert de bal met de borst. Karagiannis speelt de bal door. Rago is nu in balbezit. Ardan onderschept slim de pass. Ardan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:5

45e minuut.
Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. La Luz rent richting de bal. La Luz passt de bal met de wreef. Paillard is nu in balbezit. Paillard geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardan heeft problemen om de bal te vangen. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sarragosa 67%, Club Atlético Welcome 33%.
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:6

47e minuut.
bin Japperil rent richting de bal. bin Japperil geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Conti de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karagiannis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel. Pizarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:7

48e minuut.
Burgos Suárez met een sublieme pass. Klungelig pakt Pérez del Castillo de bal. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Di Caprio geeft een hoge lob. Ardan rent richting de bal. Daar is bin Japperil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:8

64e minuut.
Paillard passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ardan de bal. Bergara is nu in balbezit. Ardan onderschept slim de pass. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Pizarro bokst de bal weg. Ardan is nu in balbezit. Ardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:9

68e minuut.
Bergara is nu in balbezit. Paillard verovert de bal door een tackle van achteren. Paillard passt de bal zonder na te denken. bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paillard rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:10

73e minuut.
Piskuła geeft een lange en hoge pass. Ardan krijgt zijn hoofd ertegen. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis draait met de bal, schiet en ... Pizarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:11

78e minuut.
Burgos Suárez rent richting de bal. Poledna geeft een hoge lob. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Pizarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:12

86e minuut.
La Luz is nu in balbezit. Poledna verovert de bal door een tackle van achteren. Poledna probeert naar een medespeler te passen. bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis met een sublieme pass. Klungelig pakt Ardan de bal. bin Japperil rent richting de bal. bin Japperil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sarragosa 70%, Club Atlético Welcome 30%.
Real Sarragosa - Club Atlético Welcome 0:12