Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Welcome Real Sarragosa
Pep Guardiola Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
La Luz geeft de bal voor. Espinola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burgos Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Suárez draait met de bal, schiet en ... Porta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Poggio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zeoli komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Piskuła passt de bal zonder na te denken. Paillard is nu in balbezit. Paillard geeft een lange en hoge pass. Barros maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - Real Sarragosa 1:0

35e minuut.
Poledna bereikt de bal nog maar net als eerste. Poledna probeert naar een medespeler te passen. bin Japperil probeert naar een medespeler te passen. Barros rent richting de bal. Barros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
La Luz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Irazábal komt het veld opgelopen. Mazurkiewicz trapt de bal weg. Poledna kopt de bal weg. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Barros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - Real Sarragosa 2:0

43e minuut.
Sakin rent richting de bal. Sakin passt de bal in één keer door. Inworp. Conti met een snelle inworp. Zeoli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Welcome 43%, Real Sarragosa 57%.
Club Atlético Welcome - Real Sarragosa 2:0

57e minuut.
bin Japperil geeft een lange en hoge pass. Rago rent richting de bal. Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Barros haalt uit met een fantastische trap. Mazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - Real Sarragosa 3:0

62e minuut.
Piskuła geeft een lange en hoge pass. bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil passt de bal zonder na te denken. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sakin is nu in balbezit. Sakin geeft de bal voor. Conti probeert de bal aan de voet te houden. Barros is nu in balbezit. Barros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sakin passt de bal zonder na te denken. bin Japperil rent richting de bal. bin Japperil probeert naar een medespeler te passen. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Irazábal rent richting de bal. Irazábal met een sublieme pass. bin Japperil met een sublieme pass. Barros is nu in balbezit. Barros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Muskietorz geeft een lange en hoge pass. bin Japperil met een sublieme pass. Barros is nu in balbezit. Barros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - Real Sarragosa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Welcome 29%, Real Sarragosa 71%.
Club Atlético Welcome - Real Sarragosa 4:0