Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-Monasterio CF A. C. Pulpo
Matias 1 Tactiek Ala
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 40
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Karsono geeft een hoge lob. Cornelius rent richting de bal. Cornelius passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pürg de bal. Pürg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 0:1

4e minuut.
Cornelius heeft problemen om de bal te vangen. Erőss is nu in balbezit. Erőss met een sublieme pass. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 0:2

5e minuut.
Ranzini passt de bal zonder na te denken. Andrzejewicz met een sublieme pass. Lino rent richting de bal. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius haalt uit met een fantastische trap. Decker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Qinta passt de bal in één keer door. Di Bartolomeo met een sublieme pass. Munro geeft een lange en hoge pass. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pürg verovert de bal door een tackle van achteren. Pürg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cornelius de bal. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 0:3

25e minuut.
Cornelius met een sublieme pass. Decker speelt de bal door. Rajnák kopt de bal weg. Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pürg is nu in balbezit. Pürg heeft problemen om de bal te vangen. Dutra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dutra krijgt een gele kaart. Pürg raakt geblesseerd tijdens het duel. Erőss legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 0:4

30e minuut.
Erőss bereikt de bal nog maar net als eerste. Erőss met een sublieme pass. Di Bartolomeo speelt de bal door. Cornelius rent richting de bal. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 0:5

32e minuut.
Campiglia geeft de bal voor. Guerrero controleert de bal met de borst. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius schiet op doel. Decker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 0:6

36e minuut.
Di Bartolomeo passt de bal met de wreef. Pürg is nu in balbezit. Campiglia begaat een overtreding. Campiglia krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Andrzejewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Cornelius de bal. Karsono rent richting de bal. Karsono geeft de bal voor. Pürg krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Erőss heeft problemen om de bal te vangen. Erőss geeft een lange en hoge pass. Pürg rent richting de bal. Pürg draait met de bal, schiet en ... Decker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 0:7

44e minuut.
Daar is Ranzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erőss probeert naar een medespeler te passen. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Winter onderschept slim de pass. Winter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Monasterio CF 69%, A. C. Pulpo 31%.
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 1:7

49e minuut.
Munro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Bartolomeo speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Cornelius onderschept slim de pass. Cornelius haalt uit met een fantastische trap. Decker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 1:8

54e minuut.
Munro met een snelle inworp. Di Bartolomeo is nu in balbezit. Di Bartolomeo geeft een hoge lob. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 1:9

62e minuut.
Ranzini rent richting de bal. Rajnák onderschept slim de pass. Erőss geeft de bal voor. Klungelig pakt Cornelius de bal. Cornelius haalt uit met een fantastische trap. Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karsono zal de hoekschop nemen. Cornelius kopt de bal weg. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 1:10

68e minuut.
Erőss is nu in balbezit. Erőss speelt de bal door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius onderschept slim de pass. Cornelius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pürg maakt een snoekduik en kopt de bal. Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Di Bartolomeo passt de bal in één keer door. Qinta rent richting de bal. Pürg onderschept slim de pass. Pürg draait met de bal, schiet en ... Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 1:11

81e minuut.
Karsono rent richting de bal. Amoretti verovert de bal door een tackle van achteren. Amoretti probeert naar een medespeler te passen. Andrzejewicz rent richting de bal. Andrzejewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Di Bartolomeo passt de bal in één keer door. Karsono is nu in balbezit. Karsono met een sublieme pass. Pürg heeft problemen om de bal te vangen. Pürg schiet op doel. Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Amoretti passt de bal met de wreef. Kanušček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanušček geeft een hoge lob. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Rajnák passt de bal met de wreef. Cornelius geeft een hoge lob. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel. Decker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Monasterio CF 81%, A. C. Pulpo 19%.
-Monasterio CF - A. C. Pulpo 1:11