Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. C. Pulpo -Monasterio CF
Ala Tactiek Matias 1
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
38 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 21.7
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Amoretti kopt de bal weg. Daar is Ranzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Rajnák zijn tegenspeler op de grond. Rajnák krijgt een gele kaart. Ranzini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gentile bokst de bal weg. Winter rent richting de bal. Winter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rajnák probeert naar een medespeler te passen. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo met een sublieme pass. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Di Bartolomeo passt de bal zonder na te denken. Pürg is nu in balbezit. Pürg met een sublieme pass. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Andrzejewicz met de inworp. Erőss bereikt de bal nog maar net als eerste. Erőss passt de bal met de wreef. Cornelius rent richting de bal. Cornelius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rajnák geeft een hoge lob. Qinta heeft problemen om de bal te vangen. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg schiet op doel. Decker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 1:0

31e minuut.
Munro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Bartolomeo is nu in balbezit. Di Bartolomeo probeert naar een medespeler te passen. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 2:0

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Qinta de bal onder controle te krijgen. Erőss geeft een hoge lob. Lino rent richting de bal. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Andrzejewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Karsono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karsono geeft een lange en hoge pass. Pürg springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Karsono met een sublieme pass. Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornelius speelt de bal door. Erőss kan de bal niet met de borst controleren. Erőss geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 3:0

38e minuut.
Ranzini speelt de bal door. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Qinta naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Mihali rent richting de bal. Mihali probeert naar een medespeler te passen. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 4:0

44e minuut.
Cornelius rent richting de bal. Cornelius probeert naar een medespeler te passen. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg draait met de bal, schiet en ... Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. C. Pulpo 34%, -Monasterio CF 66%.
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 5:0

47e minuut.
Munro kopt de bal weg. Rajnák geeft een lange en hoge pass. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Decker met een harde bal richting middenveld. Erőss kopt de bal weg. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dutra is nu in balbezit. Erőss is nu in balbezit. Erőss passt de bal in één keer door. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rajnák verovert de bal door een tackle van achteren. Rajnák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erőss bereikt de bal nog maar net als eerste. Erőss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Karsono met een sublieme pass. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius passt de bal met de wreef. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 6:0

61e minuut.
Daar is Cornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornelius probeert naar een medespeler te passen. Pürg is nu in balbezit. Pürg schiet op doel. Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 7:0

63e minuut.
Erőss rent richting de bal. Erőss met een sublieme pass. Klungelig pakt Pürg de bal. Pürg haalt uit met een fantastische trap. Decker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 8:0

63e minuut.
Ranzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius onderschept slim de pass. Cornelius passt de bal zonder na te denken. Pürg rent richting de bal. Pürg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Erőss bereikt de bal nog maar net als eerste. Erőss probeert naar een medespeler te passen. Pürg is nu in balbezit. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 9:0

68e minuut.
Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg verovert de bal door een tackle van achteren. Erőss is nu in balbezit. Erőss passt de bal zonder na te denken. Cornelius rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Karsono de bal. Karsono met een sublieme pass. Pürg rent richting de bal. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Di Bartolomeo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pürg de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campiglia. Campiglia krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Karsono met een sublieme pass. Amoretti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cornelius is nu in balbezit. Cornelius draait met de bal, schiet en ... Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 10:0

76e minuut.
Karsono is nu in balbezit. Karsono geeft een lange en hoge pass. Cornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Decker met een harde bal richting middenveld. Munro kopt de bal weg. Pürg heeft problemen om de bal te vangen. Pürg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pürg heeft problemen om de bal te vangen. Pürg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 11:0

78e minuut.
Rajnák passt de bal met de wreef. Di Bartolomeo speelt de bal door. Pürg is nu in balbezit. Pürg draait met de bal, schiet en ... Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 12:0

83e minuut.
Erőss bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo met een sublieme pass. Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pürg schiet op doel. Decker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cornelius rent richting de bal. Cornelius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 13:0

85e minuut.
Ranzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelius verovert de bal door een tackle van achteren. Cornelius probeert naar een medespeler te passen. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Decker trapt de bal weg. Erőss kopt de bal weg. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cornelius de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 14:0

90e minuut.
Karsono probeert naar een medespeler te passen. Munro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo probeert naar een medespeler te passen. Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. C. Pulpo 17%, -Monasterio CF 83%.
A. C. Pulpo - -Monasterio CF 14:0