Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il nuovo cerro urguay
2018 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31 gemiddelde waardering 15.4
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
de Cleene probeert naar een medespeler te passen. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco speelt de bal door. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
de Cleene raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

10e minuut.
García geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teodovich de bal. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke haalt uit met een fantastische trap. Nurmberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - urguay 1:0

14e minuut.
García passt de bal in één keer door. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke passt de bal zonder na te denken. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Teodovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - urguay 2:0

16e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Cienciała geeft een lange en hoge pass. Sanfrancesco probeert naar een medespeler te passen. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - urguay 3:0

17e minuut.
Ayaviri met een sublieme pass. Sotelo heeft problemen om de bal te vangen. Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sioncke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rizzardi is nu in balbezit. Rizzardi geeft de bal voor. Crespo is nu in balbezit. Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rizzardi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caprile. Rizzardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sioncke krijgt zijn hoofd ertegen. Nurmberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco passt de bal met de wreef. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - urguay 4:0

30e minuut.
Sanfrancesco rent richting de bal. Sioncke is nu in balbezit. Sanfrancesco speelt de bal door. Sioncke rent richting de bal. Sioncke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sioncke rent richting de bal. Sioncke passt de bal zonder na te denken. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco draait met de bal, schiet en ... Nurmberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - urguay 5:0

38e minuut.
Rizzardi met een snelle inworp. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco speelt de bal door. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke geeft een hoge lob. Daar is Salaberry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanfrancesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfrancesco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il nuovo cerro - urguay 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il nuovo cerro 20%, urguay 80%.
il nuovo cerro - urguay 6:0

47e minuut.
Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco geeft de bal voor. Sioncke is nu in balbezit. Sioncke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Jurado de bal onder controle te krijgen. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado is nu in balbezit. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Salaberry de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. García met een sublieme pass. Sanfrancesco is nu in balbezit. Sanfrancesco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rizzardi geeft de bal voor. Cienciała geeft een lange en hoge pass. Caprile kopt de bal weg. Daar is García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Crespo passt de bal in één keer door. Sanfrancesco rent richting de bal. Sanfrancesco passt de bal zonder na te denken. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sioncke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il nuovo cerro 39%, urguay 61%.
il nuovo cerro - urguay 6:0