Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Welcome CAI1928
Pep Guardiola Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 14.9
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Paillard speelt de bal door. Ardan heeft problemen om de bal te vangen. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Piskuła met een snelle inworp. Paillard is nu in balbezit. Paillard geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ardan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 1:0

8e minuut.
Piskuła rent richting de bal. Piskuła met een sublieme pass. Klungelig pakt Ardan de bal. Ardan schiet op doel. Trías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 2:0

11e minuut.
Daar is Karagiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagiannis met een sublieme pass. Klungelig pakt Ardan de bal. bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Trías trapt de bal weg. Klungelig pakt Giorgi de bal. bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Relmutray speelt de bal door. Delgado kan de bal niet met de borst controleren. Gringa rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Igaz bokst de bal weg. Gringa rent richting de bal. Gringa schiet op doel. Igaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża is nu in balbezit. Powierża speelt de bal door. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Trías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paillard neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 3:0

29e minuut.
Roncal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Powierża met de inworp. Paillard is nu in balbezit. Paillard geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 4:0

34e minuut.
Ardan kopt de bal weg. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard geeft een lange en hoge pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 5:0

36e minuut.
bin Japperil rent richting de bal. bin Japperil passt de bal zonder na te denken. Roncal rent richting de bal. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 6:0

39e minuut.
Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis passt de bal met de wreef. Ardan is nu in balbezit. Ardan draait met de bal, schiet en ... Trías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega passt de bal zonder na te denken. Ardan is nu in balbezit. Ardan schiet op doel. Trías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 7:0

43e minuut.
Ardan passt de bal in één keer door. Di Caprio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caprio passt de bal in één keer door. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Powierża is nu in balbezit. Powierża met een sublieme pass. Ardan is nu in balbezit. Ardan heeft problemen om de bal te vangen. Ardan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Welcome 30%, CAI1928 70%.
Club Atlético Welcome - CAI1928 7:0

51e minuut.
Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgi passt de bal met de wreef. Ardan rent richting de bal. Ardan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Powierża geeft een lange en hoge pass. Ardan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 8:0

64e minuut.
Giorgi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paillard met een snelle inworp. bin Japperil rent richting de bal. bin Japperil geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard probeert naar een medespeler te passen. Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel. Trías maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 9:0

69e minuut.
Trías speelt de bal door. Paillard kopt de bal weg. Powierża speelt de bal door. Ardan is nu in balbezit. Ardan draait met de bal, schiet en ... Trías bokst de bal weg.

71e minuut.
Di Caprio kopt de bal weg. Klungelig pakt Croz de bal. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 10:0

71e minuut.
Gringa speelt de bal door. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado passt de bal in één keer door. Ardan rent richting de bal. Ardan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ardan kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Japperil de bal. Croz rent richting de bal. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan schiet op doel. Trías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villagrán speelt de bal door. Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskuła geeft een hoge lob. Karagiannis controleert de bal met de borst. Karagiannis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karagiannis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan draait met de bal, schiet en ... Trías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 11:0

82e minuut.
bin Japperil met een sublieme pass. Paillard is nu in balbezit. Paillard geeft een hoge lob. Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Welcome - CAI1928 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Welcome 19%, CAI1928 81%.
Club Atlético Welcome - CAI1928 12:0