Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. Real Sarragosa
Emiliano Albin Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 17.4
uitstekend Schieten zwak
solide Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Gonzales passt de bal in één keer door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Mazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 1:0

3e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trasante. Valenzuela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barlocco met een snel genomen vrije trap. Valenzuela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
La Luz is nu in balbezit. La Luz passt de bal zonder na te denken. Anzoategui is nu in balbezit. Gonzales verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal in één keer door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 2:0

8e minuut.
Valenzuela onderschept slim de pass. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik met een sublieme pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Viñas is nu in balbezit. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik geeft de bal voor. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Krawężnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krawężnik passt de bal zonder na te denken. Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Galvalisi met de inworp. Perera rent richting de bal. Perera probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rago geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzales met de inworp. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Bergara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mazurkiewicz trapt de bal weg van het doel. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales passt de bal met de wreef. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Conti de bal. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik passt de bal zonder na te denken. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Mazurkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barlocco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 3:0

20e minuut.
Trasante rent richting de bal. Barlocco onderschept slim de pass. Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Mazurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Galvalisi probeert naar een medespeler te passen. Culebras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anzoategui de bal. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal met de wreef. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rago de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Poggio is nu in balbezit. Krawężnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krawężnik speelt de bal door. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 4:0

29e minuut.
Galvalisi kopt de bal weg. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco passt de bal met de wreef. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Poggio onderschept slim de pass. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 5:0

33e minuut.
Gonzales kopt de bal weg. Perera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perera passt de bal in één keer door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Conti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzales met een snelle inworp. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Poggio passt de bal met de wreef. Pyrkosz geeft een lange en hoge pass. Barlocco kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel. Mazurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Gonzales passt de bal zonder na te denken. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 6:0

45e minuut.
Galvalisi met een sublieme pass. Perera probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bergara de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 14%, Real Sarragosa 86%.
Decano F.C. - Real Sarragosa 7:0

49e minuut.
Krawężnik probeert naar een medespeler te passen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco passt de bal met de wreef. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Viñas verovert de bal door een tackle van achteren. Viñas met een sublieme pass. Galvalisi probeert naar een medespeler te passen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 8:0

58e minuut.
Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi geeft een lange en hoge pass. Conti heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela schiet op doel. Mazurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 9:0

60e minuut.
Barlocco met een sublieme pass. Rago rent richting de bal. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Mazurkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 10:0

63e minuut.
Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Gonzales rent richting de bal. Gonzales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Modernell speelt de bal door. Conti kopt de bal weg. Perera speelt de bal door. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Valenzuela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Perera onderschept slim de pass. Perera speelt de bal door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Mazurkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 11:0

68e minuut.
Perera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krawężnik de bal. Krawężnik passt de bal met de wreef. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 12:0

72e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel. Bergara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazurkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 13:0

78e minuut.
Perera speelt de bal door. Barlocco met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Mazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 14:0

84e minuut.
Barlocco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galvalisi de bal. Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Krawężnik met een sublieme pass. Gonzales speelt de bal door. Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 15:0

87e minuut.
Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi geeft een hoge lob. Daar is Bergara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Mazurkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galvalisi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 16:0

89e minuut.
Mazurkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzales met een snelle inworp. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Real Sarragosa 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 21%, Real Sarragosa 79%.
Decano F.C. - Real Sarragosa 17:0