Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nordico F. C. Atlético Arsenal
Claro que C Tactiek la serruchadora
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 53.9
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


12e minuut.
Łoszek onderschept slim de pass. Łoszek speelt de bal door. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Atlético Arsenal 1:0

15e minuut.
Ślęziak is nu in balbezit. Marín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślęziak raakt geblesseerd tijdens het duel. Biskup met een snel genomen vrije trap. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Smarzyński probeert naar een medespeler te passen. Grillo is nu in balbezit. Grillo passt de bal met de wreef. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Renjel rent richting de bal. Cioper onderschept slim de pass. Cioper passt de bal in één keer door. Lilik heeft problemen om de bal te vangen. Lilik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Łoszek geeft een hoge lob. Brzezik kopt de bal weg. Renjel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper schiet op doel. Luasepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Cioper rent richting de bal. Łoszek onderschept slim de pass. Łoszek probeert naar een medespeler te passen. Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Remedios is nu in balbezit. Urferer onderschept slim de pass. Urferer passt de bal in één keer door. Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gründer geeft een hoge lob. Brzezik is nu in balbezit. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Völker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordico F. C. 53%, Atlético Arsenal 47%.
Nordico F. C. - Atlético Arsenal 1:0

47e minuut.
Łoszek passt de bal in één keer door. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński passt de bal in één keer door. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De Miniccio kopt de bal weg. Klungelig pakt Surowiec de bal. Grillo met een sublieme pass. Daar is Brzezik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ślęziak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. van Ham komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Grillo rent richting de bal. Urferer begaat een overtreding. Grillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Metouali komt het veld opgelopen. Remedios zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik schiet op doel. Kněz probeert de bal aan de voet te houden. Völker bokst de bal weg.

82e minuut.
De Miniccio met de inworp. Biskup rent richting de bal. Biskup speelt de bal door. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Luasepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali draait met de bal, schiet en ... Luasepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nordico F. C. - Atlético Arsenal 1:1

87e minuut.
Smarzyński onderschept slim de pass. De Miniccio geeft een lange en hoge pass. Kněz kan de bal niet met de borst controleren. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordico F. C. 45%, Atlético Arsenal 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nordico F. C. - Atlético Arsenal 1:1