Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Arsenal La Chicana FC
la serruchadora Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 19.4
very good Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik probeert naar een medespeler te passen. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... La Pierre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Klungelig pakt Urtasun de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cioper neemt de hoekschop. Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Urtasun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak onderschept slim de pass. Izaguirre probeert naar een medespeler te passen. Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak schiet op doel. La Pierre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Inworp. Šapkarev met de inworp. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... La Pierre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - La Chicana FC 1:0

11e minuut.
Wawrzkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzkowicz probeert naar een medespeler te passen. Urferer is nu in balbezit. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Surowiec probeert de bal aan de voet te houden. Šapkarev speelt de bal door. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak schiet op doel. La Pierre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - La Chicana FC 2:0

15e minuut.
Ślęziak geeft een hoge lob. Urferer is nu in balbezit. Urferer passt de bal in één keer door. Cioper rent richting de bal. Cioper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cioper kopt de bal weg. Daar is Lilik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros is nu in balbezit. Urferer onderschept slim de pass. Lilik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - La Chicana FC 3:0

18e minuut.
Urtasun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šapkarev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Urferer rent richting de bal. Urferer speelt de bal door. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak schiet op doel. La Pierre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - La Chicana FC 4:0

27e minuut.
Cioper passt de bal in één keer door. Urferer is nu in balbezit. Urferer probeert naar een medespeler te passen. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ślęziak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęziak met een sublieme pass. Lilik is nu in balbezit. Lilik draait met de bal, schiet en ... Izaguirre probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Šapkarev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bánfi komt het veld opgelopen. Biskup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bánfi geeft een hoge lob. La Pierre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Zwojnica heeft problemen om de bal te vangen. Zwojnica met een sublieme pass. Cioper rent richting de bal. Cioper geeft een hoge lob. Ślęziak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Peralta geeft de bal voor. Inworp. Bánfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślęziak is nu in balbezit. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 17%, La Chicana FC 83%.
Atlético Arsenal - La Chicana FC 4:0

47e minuut.
Bánfi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urferer is nu in balbezit. Urferer passt de bal zonder na te denken. Lilik rent richting de bal. Lilik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper geeft een hoge lob. Klungelig pakt Izaguirre de bal. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. La Pierre met een harde bal richting middenveld. Bánfi kopt de bal weg. Ślęziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęziak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lilik de bal. Lilik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - La Chicana FC 5:0

60e minuut.
Talpăiute komt het veld opgelopen. van Ham komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bánfi geeft een hoge lob. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham passt de bal met de wreef. Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
van Ham rent richting de bal. van Ham probeert naar een medespeler te passen. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cioper rent richting de bal. Cioper speelt de bal door. Lilik is nu in balbezit. Lilik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - La Chicana FC 6:0

75e minuut.
Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute passt de bal met de wreef. van Ham is nu in balbezit. van Ham haalt uit met een fantastische trap. La Pierre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Surowiec rent richting de bal. Surowiec passt de bal in één keer door. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute geeft een hoge lob. Daar is Izaguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. La Pierre probeert naar een medespeler te passen. Bánfi kopt de bal weg. van Ham is nu in balbezit. van Ham haalt uit met een fantastische trap. La Pierre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spinelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Talpăiute kopt de bal weg. Peralta geeft een hoge lob. Daar is Talpăiute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham schiet op doel. La Pierre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - La Chicana FC 7:0

84e minuut.
Bánfi geeft de bal voor. Spinelli kopt de bal weg. Cioper rent richting de bal. Cioper geeft een lange en hoge pass. van Ham maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Talpăiute heeft problemen om de bal te vangen. Talpăiute passt de bal zonder na te denken. Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Arsenal - La Chicana FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Arsenal 20%, La Chicana FC 80%.
Atlético Arsenal - La Chicana FC 8:0