Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSyD Vikingos cerro largo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Pages kopt de bal weg. Daar is Zuchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyarbide geeft een hoge lob. Montemurro is nu in balbezit. Montemurro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Alvariza is nu in balbezit. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alvariza is nu in balbezit. Ferreri rent richting de bal. Yacoel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferreri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferreri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Alvariza rent richting de bal. Alvariza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSyD Vikingos - cerro largo 1:0

37e minuut.
Anchen kan de bal niet met de borst controleren. Miqueiros is nu in balbezit. Anchen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anchen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSyD Vikingos 49%, cerro largo 51%.
CSyD Vikingos - cerro largo 1:0

49e minuut.
Campaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen is nu in balbezit. Anchen passt de bal met de wreef. Montemurro is nu in balbezit. Montemurro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tinaglini probeert naar een medespeler te passen. Campaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista begaat een overtreding. Evangelista krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Campaña verovert de bal door een tackle van achteren. Campaña met een sublieme pass. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Riccardi de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Anchen rent richting de bal. Anchen geeft een hoge lob. Inclan kopt de bal weg. Alvariza is nu in balbezit. Alvariza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSyD Vikingos - cerro largo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSyD Vikingos 44%, cerro largo 56%.
CSyD Vikingos - cerro largo 2:0