Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Municipal FC cerro largo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Zalazar heeft problemen om de bal te vangen. Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zalazar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montemurro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - cerro largo 0:1

11e minuut.
Laguzzi rent richting de bal. Berini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laguzzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Guadalupe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Limachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Limachi haalt uit met een fantastische trap. Berini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Municipal FC - cerro largo 1:1

14e minuut.
Peletti geeft een hoge lob. Gordiola kopt de bal weg. Klungelig pakt Montemurro de bal. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Anchen passt de bal in één keer door. Guadalupe met een sublieme pass. Yacoel rent richting de bal. Laguzzi onderschept slim de pass. Laguzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Guadalupe probeert naar een medespeler te passen. Camilli is nu in balbezit. Camilli geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pages geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ureña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montemurro rent richting de bal. Montemurro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - cerro largo 1:2

42e minuut.
Klungelig pakt Gordiola de bal. Mendoza rent richting de bal. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Limachi onderschept slim de pass. Limachi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal FC 49%, cerro largo 51%.
Municipal FC - cerro largo 1:2

72e minuut.
Hervoso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zalazar met de inworp. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal FC 56%, cerro largo 44%.
Municipal FC - cerro largo 1:2