Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nordico F. C. cerro largo
Claro que C Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 18.1
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Łoszek rent richting de bal. Łoszek passt de bal met de wreef. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 1:0

3e minuut.
Berini geeft de bal voor. Inworp. Łoszek met de inworp. Grillo geeft de bal voor. Smarzyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Gordiola de bal. Smarzyński onderschept slim de pass. Smarzyński speelt de bal door. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt De Miniccio de bal. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński geeft de bal voor. Brzezik springt en kopt de bal. Ojeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 2:0

9e minuut.
Łoszek speelt de bal door. Daar is Smarzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarzyński passt de bal in één keer door. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Berini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łoszek rent richting de bal. Łoszek passt de bal in één keer door. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Grillo speelt de bal door. Łoszek met een sublieme pass. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 3:0

17e minuut.
Grillo heeft problemen om de bal te vangen. Grillo geeft een hoge lob. Daar is Demiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Remedios rent richting de bal. Remedios speelt de bal door. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Berini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik passt de bal in één keer door. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek geeft de bal voor. Smarzyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Grillo onderschept slim de pass. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Łoszek speelt de bal door. Klungelig pakt Smarzyński de bal. Smarzyński schiet op doel. Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 4:0

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berini met een harde bal richting middenveld. Łoszek kopt de bal weg. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 5:0

33e minuut.
Anchen speelt de bal door. Montemurro rent richting de bal. Smarzyński onderschept slim de pass. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. Ojeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 6:0

37e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Grillo passt de bal in één keer door. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ojeda trapt de bal weg van het doel. De Miniccio kopt de bal weg. Smarzyński probeert naar een medespeler te passen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 7:0

41e minuut.
Gordiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo geeft een lange en hoge pass. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Ojeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 8:0

44e minuut.
Łoszek passt de bal zonder na te denken. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Ojeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordico F. C. 21%, cerro largo 79%.
Nordico F. C. - cerro largo 9:0

48e minuut.
Brzezik draait met de bal, schiet en ... Inworp. Demiguel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... Ojeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De Miniccio rent richting de bal. Gordiola begaat een overtreding. De Miniccio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Remedios met een snel genomen vrije trap. Brzezik kopt de bal weg. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel. Ojeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 10:0

53e minuut.
Evangelista is nu in balbezit. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik passt de bal in één keer door. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Ojeda trapt de bal weg van het doel. Grillo kopt de bal weg. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. Ojeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 11:0

55e minuut.
Anchen is nu in balbezit. Anchen passt de bal met de wreef. Brzezik is nu in balbezit. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 12:0

55e minuut.
Anchen speelt de bal door. Daar is Montemurro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 13:0

58e minuut.
Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek geeft een hoge lob. Smarzyński kopt de bal weg. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 14:0

59e minuut.
De Miniccio kopt de bal weg. Smarzyński rent richting de bal. Oyarbide rent richting de bal. Smarzyński onderschept slim de pass. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ojeda speelt de bal door. Remedios met een sublieme pass. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Łoszek rent richting de bal. Łoszek passt de bal zonder na te denken. Smarzyński is nu in balbezit. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Yacoel kopt de bal weg. Berini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Ojeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Yacoel trapt de bal weg. Grillo kopt de bal weg. Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek geeft een hoge lob. Brzezik maakt een snoekduik en kopt de bal. Ojeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo passt de bal met de wreef. De Miniccio is nu in balbezit. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 15:0

77e minuut.
Anchen probeert naar een medespeler te passen. Montemurro bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński onderschept slim de pass. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 16:0

80e minuut.
Berini geeft een hoge lob. Łoszek kopt de bal weg. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 17:0

82e minuut.
Grillo kan de bal niet met de borst controleren. Grillo passt de bal zonder na te denken. Łoszek probeert naar een medespeler te passen. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński schiet op doel. Łoszek geeft de bal voor. Brzezik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Grillo met een sublieme pass. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński met een sublieme pass. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 18:0

88e minuut.
De Miniccio met een sublieme pass. Daar is Smarzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarzyński passt de bal in één keer door. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Ojeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De Miniccio heeft problemen om de bal te vangen. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - cerro largo 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordico F. C. 12%, cerro largo 88%.
Nordico F. C. - cerro largo 19:0