Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Memos de uru CC8
Normal Tactiek CC8 1
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 42
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Białowąs rent richting de bal. Białowąs passt de bal met de wreef. Muciek is nu in balbezit. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe passt de bal zonder na te denken. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu passt de bal zonder na te denken. Muciek met een sublieme pass. Białowąs heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Osimani trapt de bal weg. Cărănică kan de bal niet met de borst controleren. Cărănică passt de bal zonder na te denken. Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Muciek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Pivčević is nu in balbezit. Pivčević geeft een lange en hoge pass. Białowąs kopt de bal weg. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe passt de bal zonder na te denken. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Llofrin trapt de bal weg. Ferguson kopt de bal weg. Białowąs rent richting de bal. Białowąs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - CC8 0:1

16e minuut.
Lucas met een sublieme pass. Filardi heeft problemen om de bal te vangen. Muciek onderschept slim de pass. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Osimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Iliescu onderschept slim de pass. Iliescu passt de bal met de wreef. Daar is Białowąs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. Osimani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filardi. Ferguson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cîrciumaru met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ticona de bal. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek draait met de bal, schiet en ... Ticona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osimani bokst de bal weg.

22e minuut.
Ferguson passt de bal zonder na te denken. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică passt de bal in één keer door. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - CC8 0:2

25e minuut.
Brandón rent richting de bal. Białowąs verovert de bal door een tackle van achteren. Białowąs speelt de bal door. Muciek is nu in balbezit. Muciek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Muciek verovert de bal door een tackle van achteren. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs schiet op doel. Osimani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - CC8 0:3

30e minuut.
Ferguson met een sublieme pass. Langhe probeert naar een medespeler te passen. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - CC8 0:4

33e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson speelt de bal door. Pedraza rent richting de bal. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cărănică passt de bal in één keer door. Colman rent richting de bal. Białowąs verovert de bal door een tackle van achteren. Muciek rent richting de bal. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Llofrin geeft de bal voor. Daar is Cărănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cărănică geeft een lange en hoge pass. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - CC8 0:5

44e minuut.
Pivčević verovert de bal door een tackle van achteren. Langhe speelt de bal door. Muciek is nu in balbezit. Klungelig pakt Białowąs de bal. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - CC8 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memos de uru 79%, CC8 21%.
Memos de uru - CC8 0:6

46e minuut.
Filardi passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cărănică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cîrciumaru is nu in balbezit. Cîrciumaru geeft een lange en hoge pass. Osimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osimani probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cărănică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Colman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Langhe met de inworp. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - CC8 0:7

62e minuut.
Colman met een sublieme pass. Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs is nu in balbezit. Muciek rent richting de bal. Muciek schiet op doel. Osimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Iliescu passt de bal met de wreef. Langhe rent richting de bal. Langhe met een sublieme pass. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Osimani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - CC8 0:8

68e minuut.
Ticona geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pivčević de bal onder controle te krijgen. Langhe probeert naar een medespeler te passen. Muciek is nu in balbezit. Muciek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Langhe rent richting de bal. Langhe speelt de bal door. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek haalt uit met een fantastische trap. Osimani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - CC8 0:9

72e minuut.
Lucas met een sublieme pass. Daar is Filardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colman is nu in balbezit. Muciek onderschept slim de pass. Muciek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson rent richting de bal. Białowąs is nu in balbezit. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Białowąs is nu in balbezit. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică passt de bal met de wreef. Białowąs rent richting de bal. Białowąs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - CC8 0:10

82e minuut.
Filardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs passt de bal in één keer door. Muciek rent richting de bal. Muciek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Pedraza de bal. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe met een sublieme pass. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ferguson onderschept slim de pass. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică probeert naar een medespeler te passen. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. Osimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memos de uru 93%, CC8 7%.
Memos de uru - CC8 0:10
CC8