Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CC8 Memos de uru
CC8 1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 20.6
very good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Langhe is nu in balbezit. Langhe passt de bal in één keer door. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cărănică geeft een hoge lob. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cărănică geeft een lange en hoge pass. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Białowąs rent richting de bal. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Colman bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. Langhe passt de bal zonder na te denken. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Memos de uru 1:0

17e minuut.
Cruchaga Lasa speelt de bal door. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs speelt de bal door. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Colman is nu in balbezit. Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. Langhe passt de bal met de wreef. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Osimani bokst de bal weg. Teodorescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu met een sublieme pass. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs schiet op doel. Osimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Memos de uru 2:0

26e minuut.
Ticona heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu rent richting de bal. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft de bal voor. Ticona kopt de bal weg. Langhe rent richting de bal. Langhe geeft de bal voor. Osimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Osimani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Memos de uru 3:0

40e minuut.
Lucas rent richting de bal. Białowąs onderschept slim de pass. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Osimani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Memos de uru 4:0

42e minuut.
Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu rent richting de bal. Ticona onderschept slim de pass. Białowąs onderschept slim de pass. Białowąs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Memos de uru 5:0

45e minuut.
Langhe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Filardi de bal. Teodorescu is nu in balbezit. Białowąs rent richting de bal. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 17%, Memos de uru 83%.
CC8 - Memos de uru 5:0

48e minuut.
Cîrciumaru met een snelle inworp. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal in één keer door. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cărănică met een sublieme pass. Langhe met een sublieme pass. Białowąs rent richting de bal. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Colman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferguson. Colman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pedraza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cîrciumaru rent richting de bal. Cîrciumaru geeft de bal voor. Białowąs rent richting de bal. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Memos de uru 6:0

61e minuut.
Osimani met een sublieme pass. Cîrciumaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cîrciumaru passt de bal in één keer door. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Colman de bal. Ferguson rent richting de bal. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Teodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap. Osimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Teodorescu is nu in balbezit. Ticona verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel. Osimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Osimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Białowąs rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Memos de uru 7:0

70e minuut.
Langhe speelt de bal door. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu passt de bal in één keer door. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Osimani trapt de bal weg van het doel. Hulshoff controleert de bal met de borst. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Memos de uru 8:0

76e minuut.
Inworp. Langhe met een snelle inworp. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Ticona probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Teodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson is nu in balbezit. Ticona bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs verovert de bal door een tackle van achteren. Białowąs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Irazoqui de bal. Białowąs is nu in balbezit. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Memos de uru 9:0

83e minuut.
Cîrciumaru met de inworp. Cărănică rent richting de bal. Cărănică passt de bal met de wreef. Cîrciumaru rent richting de bal. Cîrciumaru geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Gherman kopt de bal weg. Białowąs heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson rent richting de bal. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel. Osimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Memos de uru 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 19%, Memos de uru 81%.
CC8 - Memos de uru 10:0
CC8