Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Municipal FC La Chicana FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Maute Saravia is nu in balbezit. Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute Saravia begaat een overtreding. Maute Saravia krijgt een gele kaart. Guadalupe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guadalupe met een snel genomen vrije trap. Guidi probeert de bal met de borst te controleren. Guidi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Izaguirre probeert de bal met de borst te controleren. Laguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguzzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Peralta passt de bal zonder na te denken. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti begaat een overtreding. Anchen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Anchen kan niet meer verder spelen. Centurión komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal FC 76%, La Chicana FC 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Municipal FC - La Chicana FC 0:0

82e minuut.
Peletti geeft een hoge lob. Cisneros rent richting de bal. Cisneros passt de bal met de wreef. Arrascaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrascaeta haalt uit met een fantastische trap. Ureña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal FC 73%, La Chicana FC 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Municipal FC - La Chicana FC 0:0