Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CC8 Municipal FC
CC8 1 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 17.4
zeer goed Schieten slecht
goed Passen hopeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Cîrciumaru passt de bal zonder na te denken. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs passt de bal in één keer door. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek draait met de bal, schiet en ... Ureña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 1:0

5e minuut.
Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Muciek rent richting de bal. Muciek passt de bal in één keer door. Białowąs rent richting de bal. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cărănică verovert de bal door een tackle van achteren. Cărănică geeft de bal voor. Diconca bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ferguson kopt de bal weg. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hervoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek onderschept slim de pass. Muciek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs is nu in balbezit. Muciek rent richting de bal. Muciek schiet op doel. Ureña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 2:0

13e minuut.
Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson geeft de bal voor. Camilli is nu in balbezit. Muciek verovert de bal door een tackle van achteren. Muciek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Langhe speelt de bal door. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs passt de bal in één keer door. Muciek is nu in balbezit. Muciek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Langhe onderschept slim de pass. Langhe geeft de bal voor. Ferguson rent richting de bal. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft een lange en hoge pass. Muciek rent richting de bal. Muciek haalt uit met een fantastische trap. Hervoso probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hervoso trapt de bal weg van het doel. Inworp. Cărănică met de inworp. Białowąs probeert de bal met de borst te controleren. Białowąs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ureña met een harde bal richting middenveld. Ferguson kopt de bal weg. Diconca heeft problemen om de bal te vangen. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 3:0

23e minuut.
Białowąs kopt de bal weg. Klungelig pakt Muciek de bal. Hervoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek onderschept slim de pass. Muciek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ureña trapt de bal weg van het doel. Cărănică rent richting de bal. Cărănică passt de bal met de wreef. Muciek is nu in balbezit. Muciek schiet op doel. Paal! Ureña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Pivčević met een snelle inworp. Langhe heeft problemen om de bal te vangen. Langhe geeft de bal voor. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Białowąs heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs passt de bal met de wreef. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek draait met de bal, schiet en ... Ureña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 4:0

29e minuut.
Cărănică geeft een lange en hoge pass. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe geeft een lange en hoge pass. Białowąs rent richting de bal. Białowąs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Guadalupe rent richting de bal. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson passt de bal in één keer door. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson passt de bal in één keer door. Muciek rent richting de bal. Muciek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 5:0

44e minuut.
Ferguson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Muciek de bal. Muciek passt de bal met de wreef. Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langhe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Limachi heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson met een sublieme pass. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 18%, Municipal FC 82%.
CC8 - Municipal FC 5:0

46e minuut.
Langhe speelt de bal door. Białowąs rent richting de bal. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Ureña probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe geeft de bal voor. Muciek rent richting de bal. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 6:0

54e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Ferguson speelt de bal door. Białowąs is nu in balbezit. Muciek rent richting de bal. Muciek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 7:0

57e minuut.
Cărănică verovert de bal door een tackle van achteren. Cărănică geeft een lange en hoge pass. Camilli heeft problemen om de bal te vangen. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek haalt uit met een fantastische trap. Ureña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mendoza kopt de bal weg. Langhe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guidi maakt een afschuwelijke overtreding. Guidi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Doeltrap. Ureña trapt de bal weg. Klungelig pakt Cărănică de bal. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel. Ureña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ureña met een sublieme pass. Cărănică kopt de bal weg. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 8:0

62e minuut.
Hervoso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cărănică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 9:0

64e minuut.
Inworp. Cărănică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białowąs kan de bal niet met de borst controleren. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Camilli rent richting de bal. Muciek onderschept slim de pass. Muciek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 10:0

72e minuut.
Pivčević rent richting de bal. Langhe rent richting de bal. Langhe geeft een hoge lob. Białowąs rent richting de bal. Białowąs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Guadalupe geeft een hoge lob. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman passt de bal zonder na te denken. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ureña trapt de bal weg van het doel. Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Białowąs heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Langhe onderschept slim de pass. Langhe speelt de bal door. Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Langhe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cărănică de bal. Cărănică met een sublieme pass. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek is nu in balbezit. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Muciek de bal. Muciek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cărănică geeft een hoge lob. Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs schiet op doel. Ureña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 11:0

82e minuut.
Klungelig pakt Muciek de bal. Muciek passt de bal in één keer door. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Ureña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 12:0

85e minuut.
Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek haalt uit met een fantastische trap. Ureña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek schiet op doel. Hervoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 13:0

89e minuut.
Langhe met een sublieme pass. Muciek is nu in balbezit. Muciek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hervoso de bal onder controle te krijgen. Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - Municipal FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 17%, Municipal FC 83%.
CC8 - Municipal FC 14:0
CC8