Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cerro largo CC8
Normal Tactiek CC8 1
34% Balbezit 66%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 42
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Iliescu probeert naar een medespeler te passen. Langhe is nu in balbezit. Langhe geeft een lange en hoge pass. Muciek is nu in balbezit. Muciek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cărănică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson speelt de bal door. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs schiet op doel. Ojeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:1

8e minuut.
Ferguson kopt de bal weg. Klungelig pakt Muciek de bal. Białowąs rent richting de bal. Muciek is nu in balbezit. Muciek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:2

10e minuut.
Pivčević geeft een lange en hoge pass. Muciek rent richting de bal. Riccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek onderschept slim de pass. Muciek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Iliescu rent richting de bal. Iliescu probeert naar een medespeler te passen. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:3

13e minuut.
Pivčević speelt de bal door. Langhe rent richting de bal. Langhe speelt de bal door. Muciek rent richting de bal. Muciek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Muciek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Riccardi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Langhe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muciek maakt een snoekduik en kopt de bal. Ojeda bokst de bal weg. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:4

17e minuut.
Doeltrap. Ojeda trapt de bal weg van het doel. Iliescu kopt de bal weg. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Białowąs is nu in balbezit. Gordiola speelt de bal door. Iliescu met een sublieme pass. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Iliescu onderschept slim de pass. Iliescu passt de bal in één keer door. Muciek is nu in balbezit. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cărănică rent richting de bal. Cărănică met een sublieme pass. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:5

28e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Ferguson speelt de bal door. Evangelista rent richting de bal. Muciek rent richting de bal. Muciek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:6

30e minuut.
Cărănică met de inworp. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson geeft de bal voor. Muciek is nu in balbezit. Muciek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Ferguson geeft een hoge lob. Daar is Yacoel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białowąs rent richting de bal. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Montemurro controleert de bal met de borst. Cruchaga Lasa onderschept slim de pass. Pivčević geeft een lange en hoge pass. Muciek is nu in balbezit. Muciek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langhe passt de bal met de wreef. Cărănică probeert naar een medespeler te passen. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Ojeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Białowąs is nu in balbezit. Białowąs passt de bal met de wreef. Muciek is nu in balbezit. Muciek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yacoel de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Langhe speelt de bal door. Białowąs rent richting de bal. Muciek rent richting de bal. Muciek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Riccardi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:7

45e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Evangelista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferguson raakt geblesseerd tijdens het duel. Iliescu met een snel genomen vrije trap. Muciek is nu in balbezit. Muciek draait met de bal, schiet en ... Ojeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro largo 84%, CC8 16%.
cerro largo - CC8 0:7

47e minuut.
Klungelig pakt Cărănică de bal. Cărănică passt de bal zonder na te denken. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:8

50e minuut.
Doeltrap. Ojeda trapt de bal weg. Cărănică kopt de bal weg. Białowąs rent richting de bal. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Langhe met een sublieme pass. Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Riccardi geeft een hoge lob. Inworp. Langhe met een snelle inworp. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cărănică geeft de bal voor. Langhe speelt de bal door. Białowąs rent richting de bal. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yacoel de bal onder controle te krijgen. Ojeda bokst de bal weg. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:9

62e minuut.
Anchen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yacoel de bal. Muciek rent richting de bal. Muciek haalt uit met een fantastische trap. Riccardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cărănică neemt de hoekschop. Langhe kopt de bal weg. Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ferguson passt de bal met de wreef. Langhe is nu in balbezit. Langhe probeert naar een medespeler te passen. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ojeda trapt de bal weg van het doel. Langhe heeft problemen om de bal te vangen. Langhe probeert naar een medespeler te passen. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Langhe probeert naar een medespeler te passen. Cărănică rent richting de bal. Cărănică geeft de bal voor. Langhe is nu in balbezit. Langhe geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:10

78e minuut.
Ferguson passt de bal zonder na te denken. Białowąs heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs speelt de bal door. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Muciek is nu in balbezit. Muciek schiet op doel. Klungelig pakt Evangelista de bal. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Iliescu probeert naar een medespeler te passen. Langhe met een sublieme pass. Muciek is nu in balbezit. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:11

88e minuut.
Klungelig pakt Białowąs de bal. Gordiola probeert naar een medespeler te passen. Cîrciumaru met een sublieme pass. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Ojeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Riccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muciek rent richting de bal. Muciek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cerro largo - CC8 0:12

90e minuut.
Muciek is nu in balbezit. Ferguson rent richting de bal. Klungelig pakt Muciek de bal. Białowąs rent richting de bal. Białowąs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cerro largo 90%, CC8 10%.
cerro largo - CC8 0:12

CC8