Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CC8 cerro largo
CC8 1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 17.9
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Cîrciumaru rent richting de bal. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică speelt de bal door. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu schiet op doel. Ojeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 1:0

13e minuut.
Cărănică met de inworp. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs passt de bal met de wreef. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Cruchaga Lasa geeft een hoge lob. Oyarbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică onderschept slim de pass. Cărănică met een sublieme pass. Evangelista rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hulshoff passt de bal zonder na te denken. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson passt de bal in één keer door. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pivčević rent richting de bal. Pivčević geeft een lange en hoge pass. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Ojeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Langhe zal de hoekschop nemen. Białowąs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 2:0

28e minuut.
Cărănică geeft een hoge lob. Teodorescu is nu in balbezit. Białowąs rent richting de bal. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yacoel de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 3:0

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berini met een harde bal richting middenveld. Białowąs kopt de bal weg. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cărănică onderschept slim de pass. Cărănică passt de bal met de wreef. Cîrciumaru rent richting de bal. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 23%, cerro largo 77%.
CC8 - cerro largo 4:0

47e minuut.
Cărănică onderschept slim de pass. Cărănică geeft een hoge lob. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu schiet op doel. Ojeda bokst de bal weg.

48e minuut.
Teodorescu onderschept slim de pass. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică passt de bal met de wreef. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. Ojeda bokst de bal weg. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu geeft de bal voor. Daar is Białowąs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 5:0

52e minuut.
Ferguson passt de bal zonder na te denken. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu speelt de bal door. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ... Ojeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 6:0

54e minuut.
Evangelista probeert naar een medespeler te passen. Pivčević geeft een lange en hoge pass. Daar is Evangelista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 7:0

56e minuut.
Oyarbide rent richting de bal. Oyarbide geeft een lange en hoge pass. Pivčević kopt de bal weg. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Ojeda bokst de bal weg.

61e minuut.
Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică geeft de bal voor. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 8:0

67e minuut.
Langhe speelt de bal door. Białowąs rent richting de bal. Białowąs met een sublieme pass. Klungelig pakt Teodorescu de bal. Teodorescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu is nu in balbezit. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 9:0

73e minuut.
Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe passt de bal in één keer door. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel. Ojeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Pages bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică verovert de bal door een tackle van achteren. Cărănică passt de bal met de wreef. Białowąs heeft problemen om de bal te vangen. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 10:0

82e minuut.
Pivčević met een sublieme pass. Langhe rent richting de bal. Langhe geeft een lange en hoge pass. Białowąs is nu in balbezit. Białowąs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 11:0

85e minuut.
Langhe met de inworp. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs rent richting de bal. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson draait met de bal, schiet en ... Ojeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yacoel heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gordiola met een sublieme pass. Hulshoff met een sublieme pass. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Ojeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 12:0

89e minuut.
Białowąs onderschept slim de pass. Białowąs passt de bal met de wreef. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu schiet op doel. Ojeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CC8 - cerro largo 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CC8 15%, cerro largo 85%.
CC8 - cerro largo 13:0
CC8