Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trainc CC8
Normal Tactiek CC8 1
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 42.7
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Martí onderschept slim de pass. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:1

7e minuut.
Inworp. Langhe met een snelle inworp. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Franca heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:2

9e minuut.
Inworp. Bała met de inworp. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Białowąs rent richting de bal. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Hulshoff passt de bal met de wreef. Langhe rent richting de bal. Langhe met een sublieme pass. Muciek rent richting de bal. Muciek schiet op doel. Musto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:3

16e minuut.
Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Muciek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Franca de bal onder controle te krijgen. Białowąs rent richting de bal. Białowąs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Merello onderschept slim de pass. Merello speelt de bal door. Cîrciumaru geeft de bal voor. Muciek is nu in balbezit. Muciek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Pellejero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson onderschept slim de pass. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pivčević geeft een hoge lob. Białowąs is nu in balbezit. Ferguson rent richting de bal. Białowąs rent richting de bal. Białowąs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:4

31e minuut.
Klungelig pakt Bała de bal. Hulshoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulshoff passt de bal in één keer door. Muciek rent richting de bal. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:5

32e minuut.
Pellejero met een sublieme pass. Daar is Babastro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białowąs rent richting de bal. Białowąs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Musto speelt de bal door. Ferguson kopt de bal weg. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek schiet op doel. Musto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:6

39e minuut.
Babastro rent richting de bal. Hulshoff verovert de bal door een tackle van achteren. Hulshoff speelt de bal door. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:7

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bała met een snelle inworp. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Białowąs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:8

44e minuut.
Martí passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bała met een snelle inworp. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft een hoge lob. Musto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruiz rent richting de bal. Ruiz geeft een hoge lob. Cîrciumaru geeft een lange en hoge pass. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:9

45e minuut.
Teodorescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trainc 77%, CC8 23%.
trainc - CC8 0:9

46e minuut.
Babastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson geeft een hoge lob. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Muciek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Booser komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe geeft een hoge lob. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Langhe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Teodorescu de bal. Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu rent richting de bal. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Musto bokst de bal weg.

61e minuut.
Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz onderschept slim de pass. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:10

67e minuut.
Pivčević met een sublieme pass. Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Langhe passt de bal in één keer door. Teodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Musto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Langhe geeft een hoge lob. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser schiet op doel. Musto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:11

75e minuut.
Ferguson kopt de bal weg. Langhe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Merello kan de bal niet met de borst controleren. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu met een sublieme pass. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ferguson geeft de bal voor. Langhe rent richting de bal. Langhe probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu draait met de bal, schiet en ... Musto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
trainc - CC8 0:12

84e minuut.
Franca geeft een hoge lob. Inworp. Langhe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Langhe geeft de bal voor. Musto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Cîrciumaru heeft problemen om de bal te vangen. Cîrciumaru passt de bal met de wreef. Franca is nu in balbezit. Booser onderschept slim de pass. Booser schiet op doel. Musto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teodorescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trainc 80%, CC8 20%.
trainc - CC8 0:12

CC8