Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Memos de uru Atlético Arsenal
Normal Tactiek la serruchadora
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 46.7
slecht Schieten formidabel
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Daar is Metouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metouali passt de bal in één keer door. Eeken is nu in balbezit. Eeken draait met de bal, schiet en ... Osimani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:1

5e minuut.
Ticona geeft een lange en hoge pass. Inworp. Urferer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šapkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapkarev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Talpăiute geeft de bal voor. Metouali kopt de bal weg. Eeken rent richting de bal. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Metouali is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:2

12e minuut.
Eeken onderschept slim de pass. Eeken passt de bal zonder na te denken. Metouali is nu in balbezit. Metouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:3

13e minuut.
Filardi is nu in balbezit. Eeken onderschept slim de pass. Eeken probeert naar een medespeler te passen. Metouali is nu in balbezit. Metouali schiet op doel. Osimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šapkarev zal de hoekschop nemen. Daar is Filardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeken is nu in balbezit. Eeken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Šapkarev passt de bal in één keer door. Biskup is nu in balbezit. Biskup met een sublieme pass. Eeken rent richting de bal. Eeken haalt uit met een fantastische trap. Osimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Pedraza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colman is nu in balbezit. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Metouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:4

21e minuut.
Biskup rent richting de bal. Biskup geeft de bal voor. Talpăiute met een sublieme pass. Metouali heeft problemen om de bal te vangen. Metouali schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev speelt de bal door. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel. Llofrin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:5

27e minuut.
Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute speelt de bal door. Metouali rent richting de bal. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:6

30e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas passt de bal in één keer door. Daar is Šapkarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šapkarev speelt de bal door. Metouali is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šapkarev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Metouali is nu in balbezit. Metouali draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Llofrin de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken rent richting de bal. Metouali rent richting de bal. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ... Osimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Metouali de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:7

34e minuut.
Ticona probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šapkarev neemt de hoekschop. Urferer is nu in balbezit. Urferer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:8

36e minuut.
Eeken is nu in balbezit. Daar is Eeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeken geeft een hoge lob. Metouali is nu in balbezit. Metouali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:9

38e minuut.
Frias speelt de bal door. Šapkarev speelt de bal door. Urferer is nu in balbezit. Daar is Metouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:10

40e minuut.
Llofrin onderschept slim de pass. Llofrin geeft de bal voor. Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Metouali is nu in balbezit. Metouali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardi begaat een overtreding. Urferer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Surowiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Eeken is nu in balbezit. Brandón begaat een overtreding. Eeken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biskup zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ticona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metouali rent richting de bal. Metouali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:11

45e minuut.
Brandón geeft een hoge lob. Inworp. Talpăiute met een snelle inworp. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memos de uru 85%, Atlético Arsenal 15%.
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:11

54e minuut.
Daar is Surowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Šapkarev met een sublieme pass. Metouali is nu in balbezit. Metouali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Brandón heeft problemen om de bal te vangen. Talpăiute speelt de bal door. Llofrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali is nu in balbezit. Metouali schiet op doel. Osimani bokst de bal weg.

57e minuut.
Urferer is nu in balbezit. Urferer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Metouali de bal. Metouali schiet op doel. Osimani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Llofrin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talpăiute met de inworp. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer probeert naar een medespeler te passen. Metouali is nu in balbezit. Metouali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. van Ham komt het veld opgelopen. Lilik komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Šapkarev verovert de bal door een tackle van achteren. Šapkarev geeft een lange en hoge pass. Ticona heeft problemen om de bal te vangen. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham draait met de bal, schiet en ... Osimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Talpăiute de bal. Urferer met een sublieme pass. Klungelig pakt Lilik de bal. Lilik draait met de bal, schiet en ... Llofrin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talpăiute zal de hoekschop nemen. van Ham controleert de bal met de borst. Ticona is nu in balbezit. van Ham onderschept slim de pass. van Ham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:12

65e minuut.
Brandón rent richting de bal. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute geeft de bal voor. Šapkarev is nu in balbezit. Šapkarev geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:13

66e minuut.
van Ham speelt de bal door. Šapkarev met een sublieme pass. Urferer geeft een hoge lob. Lilik rent richting de bal. Lilik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:14

74e minuut.
van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham schiet op doel. Klungelig pakt Llofrin de bal. Lilik rent richting de bal. Lilik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lilik passt de bal zonder na te denken. Urferer probeert naar een medespeler te passen. van Ham rent richting de bal. van Ham haalt uit met een fantastische trap. Osimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:15

75e minuut.
Daar is Brandón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lilik rent richting de bal. Llofrin is nu in balbezit. Lilik onderschept slim de pass. Lilik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:16

76e minuut.
Lucas met een sublieme pass. Filardi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham verovert de bal door een tackle van achteren. van Ham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Colman rent richting de bal. van Ham verovert de bal door een tackle van achteren. van Ham probeert naar een medespeler te passen. Lilik rent richting de bal. Lilik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Urferer onderschept slim de pass. Daar is Lilik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lilik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Ham de bal. van Ham haalt uit met een fantastische trap. Osimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Surowiec met een sublieme pass. Lilik is nu in balbezit. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ticona de bal. Osimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Ham rent richting de bal. van Ham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:17

84e minuut.
Filardi probeert de bal aan de voet te houden. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memos de uru 92%, Atlético Arsenal 8%.
Memos de uru - Atlético Arsenal 0:17