Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nordico F. C. Municipal FC
Claro que C Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
11% Spel op eigen helft 89%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 16.8
excellent Schieten poor
solid Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Mendoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diconca rent richting de bal. Grillo begaat een overtreding. Diconca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Diconca kan niet meer verder spelen. Rimba komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Daar is Ignat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński passt de bal met de wreef. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 1:0

4e minuut.
Łoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Łoszek passt de bal zonder na te denken. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Camilli de bal onder controle te krijgen. Ureña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 2:0

7e minuut.
Marín kopt de bal weg. Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek passt de bal zonder na te denken. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ureña trapt de bal weg. Grillo kopt de bal weg. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Guadalupe is nu in balbezit. Grillo onderschept slim de pass. Grillo speelt de bal door. Klungelig pakt Brzezik de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 3:0

20e minuut.
Doeltrap. Camilli met een harde bal richting middenveld. Łoszek kopt de bal weg. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 4:0

28e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Grillo passt de bal met de wreef. Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 5:0

29e minuut.
Brzezik passt de bal in één keer door. Daar is Ignat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignat probeert naar een medespeler te passen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Limachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoszek rent richting de bal. Łoszek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Smarzyński de bal. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Brzezik geeft de bal voor. Smarzyński rent richting de bal. Peletti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smarzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smarzyński neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 6:0

36e minuut.
Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smarzyński passt de bal met de wreef. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Ignat met een sublieme pass. Brzezik rent richting de bal. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ureña speelt de bal door. Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 7:0

43e minuut.
Łoszek passt de bal met de wreef. Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Rimba bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik verovert de bal door een tackle van achteren. Brzezik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordico F. C. 13%, Municipal FC 87%.
Nordico F. C. - Municipal FC 7:0

49e minuut.
Marín geeft de bal voor. Smarzyński kopt de bal weg. Daar is Grillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ureña trapt de bal weg van het doel. Ignat kan de bal niet met de borst controleren. Ignat passt de bal zonder na te denken. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Renjel probeert naar een medespeler te passen. Łoszek speelt de bal door. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Remedios kopt de bal weg. Ignat is nu in balbezit. Ignat speelt de bal door. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ureña trapt de bal weg. Ignat rent richting de bal. Ignat passt de bal in één keer door. Daar is Smarzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 8:0

62e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Grillo passt de bal zonder na te denken. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek geeft de bal voor. Smarzyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek passt de bal in één keer door. Brzezik rent richting de bal. Brzezik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 9:0

66e minuut.
Łoszek passt de bal met de wreef. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek geeft de bal voor. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 10:0

67e minuut.
Limachi probeert de bal aan de voet te houden. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek passt de bal in één keer door. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 11:0

72e minuut.
Grillo rent richting de bal. Grillo geeft de bal voor. Klungelig pakt Hervoso de bal. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Grillo heeft problemen om de bal te vangen. Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek geeft een hoge lob. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Grillo met een sublieme pass. Łoszek rent richting de bal. Łoszek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Smarzyński de bal. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 12:0

78e minuut.
Ignat geeft een hoge lob. Smarzyński kopt de bal weg. Brzezik rent richting de bal. Brzezik schiet op doel. Ureña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 13:0

80e minuut.
Łoszek passt de bal in één keer door. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik passt de bal zonder na te denken. Ignat is nu in balbezit. Ignat schiet op doel. Ureña bokst de bal weg.

83e minuut.
Inworp. Ignat met de inworp. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... Brzezik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 14:0

84e minuut.
Ignat met een snelle inworp. Grillo rent richting de bal. Grillo geeft een hoge lob. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordico F. C. - Municipal FC 15:0

85e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft een hoge lob. Smarzyński kopt de bal weg. Brzezik rent richting de bal. Brzezik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brzezik met een sublieme pass. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński passt de bal in één keer door. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Łoszek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hervoso de bal. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Hervoso de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordico F. C. 9%, Municipal FC 91%.
Nordico F. C. - Municipal FC 15:0