Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Municipal FC Nordico F. C.
Normal Tactiek Claro que C
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 54.1
slecht Schieten uitstekend
hopeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Brzezik onderschept slim de pass. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... Ureña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:1

4e minuut.
Smarzyński kan de bal niet met de borst controleren. Brzezik rent richting de bal. Klungelig pakt Brzezik de bal. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:2

7e minuut.
Łoszek heeft problemen om de bal te vangen. Łoszek met een sublieme pass. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:3

8e minuut.
De Miniccio is nu in balbezit. De Miniccio passt de bal zonder na te denken. Grillo probeert naar een medespeler te passen. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ureña trapt de bal weg. Łoszek kopt de bal weg. Daar is Smarzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel. Ureña bokst de bal weg. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński schiet op doel. Ureña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:4

15e minuut.
Ureña probeert naar een medespeler te passen. Grillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Hervoso de bal. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ureña speelt de bal door. Grillo kopt de bal weg. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Smarzyński springt en kopt de bal. Hervoso probeert de bal met de borst te controleren. De Miniccio rent richting de bal. De Miniccio met een sublieme pass. Grillo met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Garrido met de inworp. De Miniccio is nu in balbezit. Limachi onderschept slim de pass. Limachi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński passt de bal met de wreef. Daar is Brzezik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Ureña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:5

27e minuut.
Smarzyński draait met de bal, schiet en ... Ureña met een sublieme pass. Limachi kopt de bal weg. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:6

31e minuut.
Łoszek probeert naar een medespeler te passen. Brzezik is nu in balbezit. Camilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik verovert de bal door een tackle van achteren. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Łoszek is nu in balbezit. Łoszek met een sublieme pass. Grillo rent richting de bal. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel. Ureña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łoszek neemt de hoekschop. Brzezik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Guadalupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik is nu in balbezit. Mendoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzezik raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grillo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:7

37e minuut.
Smarzyński speelt de bal door. Camilli onderschept slim de pass. Łoszek met een sublieme pass. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ureña probeert naar een medespeler te passen. De Miniccio kan de bal niet met de borst controleren. Guadalupe met een sublieme pass. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De Miniccio probeert naar een medespeler te passen. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo geeft een hoge lob. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Ureña met een harde bal richting middenveld. Guadalupe probeert de bal met de borst te controleren. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ureña trapt de bal weg van het doel. Łoszek probeert naar een medespeler te passen. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Ureña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Camilli geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łoszek zal de hoekschop nemen. Smarzyński springt en kopt de bal. Hervoso probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal FC 83%, Nordico F. C. 17%.
Municipal FC - Nordico F. C. 0:7

50e minuut.
Guadalupe speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Grillo de bal onder controle te krijgen. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:8

55e minuut.
Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek passt de bal zonder na te denken. Smarzyński rent richting de bal. Daar is Brzezik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzezik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:9

59e minuut.
Plecho passt de bal zonder na te denken. Hervoso is nu in balbezit. Brzezik verovert de bal door een tackle van achteren. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gründer passt de bal zonder na te denken. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik passt de bal in één keer door. Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Remedios probeert naar een medespeler te passen. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek passt de bal met de wreef. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Ureña met een harde bal richting middenveld. De Miniccio rent richting de bal. De Miniccio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Guadalupe verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupe speelt de bal door. Peletti is nu in balbezit. Smarzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smarzyński schiet op doel. Ureña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De Miniccio kopt de bal weg. Hervoso heeft problemen om de bal te vangen. Smarzyński rent richting de bal. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ureña trapt de bal weg. Smarzyński kopt de bal weg. Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik schiet op doel. Ureña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Smarzyński de bal. Smarzyński haalt uit met een fantastische trap. Ureña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:10

72e minuut.
Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński geeft een lange en hoge pass. Brzezik rent richting de bal. Brzezik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:11

75e minuut.
Garrido is nu in balbezit. De Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Garrido zijn tegenspeler op de grond. De Miniccio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De Miniccio kan niet meer verder spelen. Remedios zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Ureña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:12

79e minuut.
Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński passt de bal in één keer door. Brzezik rent richting de bal. Brzezik schiet op doel. Ureña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:13

81e minuut.
Grillo geeft een lange en hoge pass. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Camilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ureña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:14

82e minuut.
Guadalupe is nu in balbezit. Guadalupe geeft een hoge lob. Smarzyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:15

84e minuut.
Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek passt de bal met de wreef. Brzezik rent richting de bal. Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal FC - Nordico F. C. 0:16

85e minuut.
Marín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

86e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Grillo passt de bal zonder na te denken. Łoszek speelt de bal door. Brzezik heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Łoszek geeft de bal voor. Smarzyński kopt de bal weg. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik haalt uit met een fantastische trap. Ureña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal FC 83%, Nordico F. C. 17%.
Municipal FC - Nordico F. C. 0:16