Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Los millonarios Irade F.C.
C.02 Tactiek The Red Devils 2
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 56.8
good Schieten excellent
good Passen solid
incredible Verdedigen very good


7e minuut.
Bürki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürki geeft een hoge lob. Espitia is nu in balbezit. Espitia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Irade F.C. 0:1

18e minuut.
Estacio onderschept slim de pass. Estacio met een sublieme pass. Gazdag geeft de bal voor. Espitia rent richting de bal. Espitia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borja komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Concu rent richting de bal. Jaramillo Arango onderschept slim de pass. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Irade F.C. 0:2

43e minuut.
Park-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Yang probeert naar een medespeler te passen. Saurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Los millonarios 50%, Irade F.C. 50%.
Club Deportivo Los millonarios - Irade F.C. 0:2

49e minuut.
Concu geeft de bal voor. Bürki bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiudice onderschept slim de pass. Loiudice haalt uit met een fantastische trap. Wędreński verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Park-Yang passt de bal in één keer door. Wędreński is nu in balbezit. Slováček onderschept slim de pass. Slováček schiet op doel. Cigány maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Irade F.C. 1:2

61e minuut.
Buitenspel voor Loiudice. Goede buitenspelval van de verdediging. Margaritis komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Grymel geeft een lange en hoge pass. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia rent richting de bal. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Milota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Los millonarios - Irade F.C. 1:3

73e minuut.
Wędreński probeert naar een medespeler te passen. Margaritis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tortillo. Tortillo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Slováček is nu in balbezit. Zangrando onderschept slim de pass. Zangrando passt de bal met de wreef. Espitia rent richting de bal. Espitia draait met de bal, schiet en ... Milota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Grymel geeft de bal voor. Jaramillo Arango rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gazdag zal de hoekschop nemen. Espitia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Los millonarios 53%, Irade F.C. 47%.
Club Deportivo Los millonarios - Irade F.C. 1:3