Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Tropelera FUDA
442 Tactiek Escorpioneitor
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


18e minuut.
Maciejewski probeert naar een medespeler te passen. Talu is nu in balbezit. Talu probeert naar een medespeler te passen. Stamatopoulos rent richting de bal. Stamatopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Truisi is nu in balbezit. Truisi geeft een lange en hoge pass. Flaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Mzhavanadze verovert de bal door een tackle van achteren. Mzhavanadze haalt uit met een fantastische trap. Qafarsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pasquina met een sublieme pass. Numpaque is nu in balbezit. Numpaque geeft de bal voor. Maisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Talu geeft een hoge lob. Denilson heeft problemen om de bal te vangen. Denilson passt de bal met de wreef. Trombini is nu in balbezit. Trombini schiet op doel. Väli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Świercz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maciejewski neemt de hoekschop. Trombini krijgt zijn hoofd ertegen. Mikrus onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Tropelera 41%, FUDA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alianza Tropelera - FUDA 0:0

50e minuut.
Mzhavanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flaum. Mzhavanadze raakt geblesseerd tijdens het duel. Truisi met een snel genomen vrije trap. Maisch is nu in balbezit. Maisch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Truisi verovert de bal door een tackle van achteren. Truisi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gortat de bal onder controle te krijgen. Mzhavanadze rent richting de bal. Mzhavanadze draait met de bal, schiet en ... Qafarsoy bokst de bal weg. Maisch bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Numpaque geeft een hoge lob. Inworp. Todevski met een snelle inworp. Maisch rent richting de bal. Maisch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Denilson met een sublieme pass. Trombini rent richting de bal. Mikrus verovert de bal door een tackle van achteren. Denilson verovert de bal door een tackle van achteren. Denilson speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Maisch is nu in balbezit. Maisch passt de bal zonder na te denken. Flaum verovert de bal door een tackle van achteren. Mzhavanadze rent richting de bal. Mzhavanadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - FUDA 0:1

72e minuut.
Numpaque kopt de bal weg. Bārda met een sublieme pass. Todevski met een sublieme pass. Maisch heeft problemen om de bal te vangen. Maisch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Todevski rent richting de bal. Todevski speelt de bal door. Maisch is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Todevski neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mzhavanadze krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Tropelera - FUDA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Tropelera 49%, FUDA 51%.
Alianza Tropelera - FUDA 0:2